• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Outfit, v jakém jste mě věru ještě neviděli, tepláky included. Nazývám to pracovně "operátorka energo-průmyslového komplexu", nacházejícího se na druhém fotu.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: vypadas teda dost hubeně. Už chapu proc se me tenkrát ptali, jestli nejsem nemocna nebo neumírám. Ptala bych se nejraději taky, tak snad jsi spoko :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KOUDY: ty jo, ty jsi zhubnul ne?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MOODYCAT: Moje oblíbená tradice. Všechny jsou super a 3 a 11 jsou úplně boží.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kouty jdou do fitka.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: chapem, ja sa v pyzame odkulim ku compu a prezliekam sa az cez obed. to fakt nie nic moc na hlavu :(
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MART1NKA: Ja vzdycky chodila do prace v kombu leginy + mikina, protoze se stejne prevlekame, ale kdyz se aspon trochu snazim, tak mam hned mensi chut se zabit poranu :).
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tak na hlavu (čti aspoň chvíli si připadat hezky) stačí ta cesta do práce samotná.. u nás v práci se nosí pláště, montérky a jiné pracovní hadry, tak aspoň na tu cestu je fajn si vzít hezký kabát, boty atd. :). (A já se to po letech v basic/sportovních hadrech zase učím).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: ja kdyz jsem zacala pracovat ve formálním prostředí: Jupiiii, budu nosit kostymky a budu se kočičkovat.
    Realita? ... Jsou kalhoty a svetr dost formální? :D
    Dneska jsem zase rada, ze muzu nosit kalhoty, mikinu a neřešit :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja v poslednej dobe chodim do kanclu len raz tyzdenne a zbytok tyzdna travim v sportovom. Moody ma trochu motivuje tou krasou.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MOODYCAT: Krásná ve všem 😍
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Tak zase nějaké ty šaty ;)

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Ty Ninepine mam uz troje, dvoje stejne cerne a jedny bezove na leto, nemuzu si je vynachvalit, super i na cestovani, kdyz clovek chce byt v pohodli, ale zaroven nevypadat jako bezdak. Dokonce jsem je se sakem mela i na pracovnim pohovoru.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    NIAN85: A to zrcadlo lestim kazdy den 😁
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: vypadají fakt dobře, asi to zkusím. Dík
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Nosim budto tyhle kalhoty Ninepine https://www.ninepine.nl/collections/bestsellers/products/asana-relaxed-straight-zip-pant?variant=40194399436881, jsou uplne super na vsechno, takovy lepsi teplaky :). Anebo pak mam v mnoha barvach vcetne cerne tyhle Anna Field https://www.zalando.cz/anna-field-tall-kalhoty-dark-grey-anh21a00j-c11.html
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NAVARA: u me dycky vyhraje pravej horni roh:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: och. Pecka
    Ty černé kalhoty, co máš s krátkým bílým rolákem jsou jaká značka?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MADIETTA: #12 ;)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MADIETTA: Protoze ty jsi nejlepsi <3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam