• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    POZITRON: diky
    KURE: diky :) jednou jedinkrát se mi povedlo mobilizovat rodinu k rodinnému focení v ateliéru... Od té doby už se mi to nepovedlo...
    KURE
    KURE --- ---
    GRANTORINO: to je uplně boží fotka :D
    SAL
    SAL --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GRANTORINO: aha!! diky. :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    POZITRON: ta šavle je normálně na mé hlavě :) je to taneční rekvizita, moje..vystupuju s ní.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GRANTORINO: super fotka, krasna rodina. akorat nerozumim, na cem drzi ta savle za tvou hlavou. prosim o postouchnuti. :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUSINDA: my si tuhle imidž už jedeme nějakou dobu, fotka z roku 2022 :)

LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    GRANTORINO: krasa! btw vypadas jako jeho o dva roky starsi sestra....ja si radeji ani nepripoustim, kolik mi bude az moje deti budou jednou maturovat:0
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOIK: to mne neuráží, i když se zoufale snažíš, Arménky jsou jedny z nejhezčích ženských na tyhle planetě
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    NOIK: totální prince of persia vezír vajb!
    NOIK
    NOIK --- ---
    Jerevan vibe
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GRANTORINO: ples upírů ( myšleno v dobrém)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Cvak z maturitního plesu syna včera. Plesové šaty už řadu let nemám, takže posloužila nová fialová sametová abája s béžovou saténovou vsadkou, koupeno teď v zimě v Istanbulu.
    Na fotce to není vidět, je to pošité třpytivými kameny a poměrně hodně se to efektně třpytí :)
    Pásek je na kovový na gruzínské tance a fialová brož a schované černé jehly 10cm, abych byla vedle jeho 190cm vyšší..

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    DA_NIELA: Myslím (osobní zkušenost - 160 cm a váhu raději ani nekomentovat), že zrovna tohle je o osobním nastavení. Naučila jsem se o tu pomoc si říkat. A jasně definuji, co chci - obejmout, něco vyřešit, něco udělat.
    A když jim to nedochází, nemám problém udělat divadýlko, že jsem ženská a ne superman, abych tady tahala nějakou skříň nebo řešila auto (nepište mi, že to druhé je pro ženu norma, pro mne ne).
    Na stranu druhou zase vidím, že velkou výhodou v běžném provozu v tomhle i styl, jak se oblékám, a že si jedu tu ženskou linku.

Tím neříkám, že mám patent na všechno.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    BAMBERLOK: tak ten je!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NELLAS: to je opravdu milý způsob, jak to vyjádřit, děkuju :-*
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MADIETTA: ja te tipovala na 160 cm a fyzicky mi jako obryne nepřijdeš. Verim ale, že to doháníš jinak :)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    MADIETTA: Tak já přiznám, že mne překvapilo, jak jsi maličká a opravdu hezká a upravená jak panenka :-)
    Normálně si nepřipadám velká, protože kolem mne dvoumetroví muži. Ale tenkrát jsem si připadala celá veliká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam