• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ETERNITY: bez výhrad - bav se :)
    (A opět plusové body za účes)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ETERNITY: prekrasna a slusi!
    ASNEK
    ASNEK --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    ETERNITY: naprosto top, hodinky si nech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tak jsem se pro nyx za nyx rozhodla neukazat na plese ani bricho ani zada. Muzu takhle ven, mami?

IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    POZITRON: diky
    KURE: diky :) jednou jedinkrát se mi povedlo mobilizovat rodinu k rodinnému focení v ateliéru... Od té doby už se mi to nepovedlo...
    KURE
    KURE --- ---
    GRANTORINO: to je uplně boží fotka :D
    SAL
    SAL --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GRANTORINO: aha!! diky. :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    POZITRON: ta šavle je normálně na mé hlavě :) je to taneční rekvizita, moje..vystupuju s ní.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GRANTORINO: super fotka, krasna rodina. akorat nerozumim, na cem drzi ta savle za tvou hlavou. prosim o postouchnuti. :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUSINDA: my si tuhle imidž už jedeme nějakou dobu, fotka z roku 2022 :)

LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    GRANTORINO: krasa! btw vypadas jako jeho o dva roky starsi sestra....ja si radeji ani nepripoustim, kolik mi bude az moje deti budou jednou maturovat:0
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOIK: to mne neuráží, i když se zoufale snažíš, Arménky jsou jedny z nejhezčích ženských na tyhle planetě
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    NOIK: totální prince of persia vezír vajb!
    NOIK
    NOIK --- ---
    Jerevan vibe
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GRANTORINO: ples upírů ( myšleno v dobrém)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Cvak z maturitního plesu syna včera. Plesové šaty už řadu let nemám, takže posloužila nová fialová sametová abája s béžovou saténovou vsadkou, koupeno teď v zimě v Istanbulu.
    Na fotce to není vidět, je to pošité třpytivými kameny a poměrně hodně se to efektně třpytí :)
    Pásek je na kovový na gruzínské tance a fialová brož a schované černé jehly 10cm, abych byla vedle jeho 190cm vyšší..

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    DA_NIELA: Myslím (osobní zkušenost - 160 cm a váhu raději ani nekomentovat), že zrovna tohle je o osobním nastavení. Naučila jsem se o tu pomoc si říkat. A jasně definuji, co chci - obejmout, něco vyřešit, něco udělat.
    A když jim to nedochází, nemám problém udělat divadýlko, že jsem ženská a ne superman, abych tady tahala nějakou skříň nebo řešila auto (nepište mi, že to druhé je pro ženu norma, pro mne ne).
    Na stranu druhou zase vidím, že velkou výhodou v běžném provozu v tomhle i styl, jak se oblékám, a že si jedu tu ženskou linku.

Tím neříkám, že mám patent na všechno.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    BAMBERLOK: tak ten je!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NELLAS: to je opravdu milý způsob, jak to vyjádřit, děkuju :-*
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MADIETTA: ja te tipovala na 160 cm a fyzicky mi jako obryne nepřijdeš. Verim ale, že to doháníš jinak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam