• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    U ženy to není tak vidět. Ale když bych do Venuše ve Švehlovce přišel, jako muž, v obleku, budu se cítit jako idiot.
    DEB
    DEB --- ---
    BRUSINKA: tohle je takovy muj standard, pokud bych sla do Státní opery, tak by to asi vypadalo jeste o fous vic overdressed :)))
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    DEB: Jasne, to chapu, ale jsou divadla (a zanry), kde overdressed nebudes, a jiny, kde budes vycnivat. Nic tim nesleduju, proste me to zajimalo konkretne
    DEB
    DEB --- ---
    BRUSINKA: je to ruzne, ja moc rozdíly v divadlech nedelam, at jde o Stavovské divadlo, nebo Zizkovske divadlo Jary Cimrmana nebo Vinohradské etc.
    obleknu se slusneji i do Venuse ve Svehlovce a to je spis punk nez divadlo

jediny divadlo kam jsem schopna prijit v teplacich je Divadlo U Hasicu a to jen proto, ze sedim pokazde v kabine u zvukaru s tatou
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    DEB: Uz minule jsem nad tim premyslela a jsem zvedava, prozradis, o jaka jde divadla/co je to za akce? :-) Prijde mi to super
    DEB
    DEB --- ---
    EMAET: jenže to je právě ono, já nejsem overdress, to všichni ostatní jsou tezce underdressed
    EMAET
    EMAET --- ---
    MADIETTA:
    DEB:

Miluju být overdressed :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: to mi připomnělo, jak jsme onehdy šli s milým v neděli odpoledne na swingový koncert. Jsme 40+ a 50+ a přesto jsme tam samojediní snižovali věkový průměr asi tak o 30 let. Já jsem si vzala svoje oblíbené padesátkové šaty i se spodničkou. Dlouho, dlouho trvalo, než si staříkové a stařenky začali zase všímat dění na pódiu. :D :D
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: samozřejmě, i minule jsem byla:)))
    pani co prisla v mikine s kapucou a dzinech se hrozne líbily moje chlupatý šaty, probodavala me pohledem az do chvíle, nez jsem na sebe hodila kabat a odesla domu po představení:))))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: uvědomuješ si, že tam budeš nejformálněji oblečená široko daleko, žejo :)

(nepředpokládám teda, že zrovna tebe by to tankovalo, jenom podotýkám :D )
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Ty boty maj kramfleky jak debil..

DEB
    DEB --- ---
    LUCIASHECK: ano a vyrobila jsem si k nemu nausnici:))))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DEB: Jeeee, koralkatej trasnatej pytlik :-)))))
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Úžasný šaty.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    DEB: nadherny!!
    DEB
    DEB --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    zitra divadlo takto

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A má i kapuci a kapsy! :))

EMAET
    EMAET --- ---
    Dáma s perlou

BACCARA
    BACCARA --- ---
    Zlatá Nyx rada je mít jedny s galošema a samozřejmě impregnovat. Tyhle beru když je mokro.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam