• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    ELIS: Je překrásná! Mega ti sekne a určitě nosit, jakkoliv ;)

GEISHA: věštkyně z cirkusu pobavila velice :)
    Já zvířecí vzory miluju (hned po černé nejvíc) a věštkyně snad nebývám :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ELIS: S černým zbytkem dokážu vynést na světlo ulice a kanclu různé divné kusy. :-)
    ELIS
    ELIS --- ---
    GEISHA: Tak to víš, v kabince machruju, ale až přijde čas jít v té sukni mezi lidi, bude zbytek komplet černej a budu se bát vzít si i náušnice, aby to už nebylo moc...
    GEISHA
    GEISHA --- ---
    ELIS: obdivuji ty z vás, co tyhle kousky dokážou neironicky nastylovat a nevypadat u toho jak věštkyně z cirkusu, mně to nejde 🥲
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Na doma...

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Valentýnský outfit. Punčocháče laškovně vykukujou jenom zboku.

ELIS
    ELIS --- ---
    Radost z nové sukně. Styling "převlékací kabinka". Říkala jsem si, že s mikinou a kulichem ji fakt normálně nosit nebudu, ale vlastně proč ne:) A je to Guess. Sekáč samozřejmě.

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Kolekce kalhot :D

KUNKU
    KUNKU --- ---
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    JAJITA: na Aboutyou mají docela velkej výběr...
    Zwillingsherz Taška přes rameno (Černá) | ABOUT YOU
    https://www.aboutyou.cz/p/zwillingsherz/taska-pres-rameno-8969375
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MADCAT: brax tu má nejčastěji. Myslím že pak ještě něco jako McNeil nebo tak něco. A jinak Pierre Cardin a překvapivě lněné marks and Spencer. :)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    XMARGE: Ta vypadá docela dobře.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    DRABICZ: No a aby člověk nemusel tu jednu značku sedící na jeho kuželkoidní lýtka v tom obchodě P&C dlouze hledat, proto jsem psal, že by bylo dobrý, aby Genevieve řekla který ty gatě které značky konkrétně to jsou :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Nový šaty :)

XMARGE
    XMARGE --- ---
    JAJITA: já se zamilovala do kozenych doplnku od muud, coz je firma, co se specializuje na doplnky pro pletarky. Tady maj ledvinku stredni velikosti. Ja mam tu konakovou. https://www.woolpoint.cz/projektove-tasky/muud-vegas/
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    JAJITA: COS
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Nevím, kde jinde se zeptat.
    Byl by tip na příčetnou dámskou koženou ledvinku?
    Díky.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    AKISAN: drippin
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MADCAT: Obvod lýtka stejně není míra, která se běžně vypisuje, většinou jen pas a sed. Pro nás, kteří máme lýtko 55cm na obvod stejně musíme osobně vyzkoušet. Je fakt málo firem, kde zrovna tohle lze přes eshop. A jestli mám zkoušet celou nákupní galerii nebo se zaměřit na jeden krám (Peek) - tak tam už člověk ví, co je jeho styl a co mu padne, bez ohledu na značku ;)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    GENEVIEVE: u toho Peeka by se slušelo doplnit o jakou se jedná značku, páč tam jich v nabídce mají hafo a můžou mít různej střih...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    český Filip Albrecht
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Nesvatbovi. Teda prej spis securitak pro madame)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam