• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DRABICZ: můj muž má hodně podobný lýtka a přesně rok co rok řešíme, kam chodit kupovat kalhoty (ano, chodím s ním, protože je to takovej pain, že to jednou za rok absolvujeme a pak jdeme na odměnu a on si koupí rovnou ideálně troje kalhoty). Takže... kam chodíš na kalhoty? :-D
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Borec, co nevynechává leg day. Respekt!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Jojo, ty moje dětský hlavičky.... Konfekce je díky nim právě problém a tak mme i těší váš zájem, vážně díky, potěšilo mne to (většinou je to pro lidi spíše atrakce).
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    DRABICZ: Aspoň vidíme ta krásná svalnatá lýtka!
    ISCH
    ISCH --- ---
    KURE: Ty mě taky dost fascinujou. V dobrým.
    KURE
    KURE --- ---
    DRABICZ: vohoz parádní, o tom není sporu. ale Ale ty LEJTKA!!! to je uchvatný.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    DRABICZ: Výtah je obsazený 32 :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Jiný kalhoty teď nemám :(
    PS: je to něčí výloha, opět jsem nepotkal výtah

HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Mame navstevu, tak jsem se prioblekla.

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MAR_TINA: já jsem chtěla k tomu vzít vínový rolák ale prostě zmizel :D ale jo, musím jenom koupit k tomu vhodný světlý vršek. Mám triko ale to má víc lodickovy výstřih.
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    KETHAMINA: Mně se barevná kombinace líbí, ale přijde mi, že tobě úplně moc nelichotí. Trošku v tom zanikáš. Něco malinko víc kontrastního místo béžové. Zkoušela si barevnou typologii?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MOODYCAT: prostřední kousek je mi velmi sympatická kombinace!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: šaty tohohle typu jsou super v tom, že barvy vršků a spodků k nim můžeš kombinovat prakticky neomezeně :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GENEVIEVE: vzala bych je s něčím světlejším, jinak jsou pěkný
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Dneska do práce testuju nový šaty.

ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    KETHAMINA: Barvy se mi líbí, ale nesedí mi proporce. Zkusila bych triko zastrčit do sukně a místo dlouhého kabátu si vzít něco do pasu. Nějaký vlněný bomber třeba
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja mam asi averziu k oranzovej celkovo 🙈
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KETHAMINA: Imo bych dala nějakou jinou barvu do středu.. tm.zelenou třeba. Oranžová ti nedělá dobrou službu s pletí a vlasama - zbytečně v tom zaniká obličej.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GENEVIEVE: to triko je taky červený, ale taky světlo v kanclu není nejlepší.

LFE: jojo,budu to zkoušet. Akorát teď v zimě si teda snad radši vezmu kalhoty.

MART1NKA: někdy ho nosím, když mám mastou hlavu, ale spíš sundavám. Chtěla jsem to kvůli těm kontrastům. Tmavě červený baret, červený triko a oranžové silonky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam