• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MEANKITTY11: já bych DEB přešel jako nějakej psychoúlet moderní doby a dál to neřešil, ale když vidím ty reakce lidí, tak musím uznat, že jako provokci zvolila outfit dokonale a díky tomu jak to na fosily parádně funguje nemám daleko přirovnat její outfit k umění. další věc je, že to DEB umí nosit a ttaky díky tomu to funguje.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    MEANKITTY11: No, uz nic :D ja jsem vyjadrila svuj nazor, ostatni tez.. Co na tom neni jasny?
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    DR_NIKITA: to není hejt, jenom nám to přijde ošklivý. no a?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    DR_NIKITA: Ano, prostě se mi to nelíbí. Ale nemínusuji, jen akceptuji, že někdo má jiný vkus.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    WRNQ: podobou mikcu jsem před 10 lety kupoval ženě od volcomu👍
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Zkoušek čas.
    Za dvacku ze seku. Tak to mám ráda.

VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    DEB: Vždycky je co zlepšovat.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    DR_NIKITA: protože se to většinou zkráceně píše "vůbec nevíte, co se nosí (v Paříži)" :)
    DEB
    DEB --- ---
    VDFLAT: ještě jsem si k tomu dneska vzala projistotu na hlavu balaclavu, aby to bylo echt
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    JAKE_UP: Chapu, sla jsem tem minusum vstrict.. No co uz, pobrecim si do polstare a bude dobre
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Koule a pavouk na kopec.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LUSINDA: Ano, to je pravda. Já se kochám. Já tohle miluju.
    Ono to není pro každého. Je poznat, když je to křeč. Imho.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    DR_NIKITA: Tato obligátní reakce prostě nemůže chybět.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    RANDOM_NIGHT: Ty špičatý boty jsou must - když bydlíš někde v chruščovce na předměstí Voroněže, musíš mít možnost zašlápnout švába v rohu místnosti.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MULTICAT: jo to je ale AVU tam je možný všechno ❤️
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KOUDY: naše prorektorka pro vědu a výzkum (na umělecké škole) měla dokonce bílou košili, Adidas tepláky s geoardim nebo jiným animace vzorem, červenými pruhy a špičatými botami. Tě dámě je 50 a byla velice chic.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    DEB: repast mého oblečení z října, bostons & lesklý tepláky.

Já vím, že to není pro každého, ale vnímám to pro sebe správně. :)

XARGH
    XARGH --- ---
    ja nerozumim noseni veci ironicky. teda rozumim te nizsi cenove hladine onech veci :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Tobě jsem kdysi taky napsala, že tvůj styl odívání vnímám jako formu umění. Jak říkám, já tomu nerozumím. :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    boužel v tom outfitu nedokážu rozklíčovat názor na green deal :(
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    RANDOM_NIGHT: to všecko tam vidíš?
    NEI
    NEI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam