• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    DEB: :D co to bylo za divadlo? :))
    DEB
    DEB --- ---
    btw, dnes v divadle jak pán napravo i pán nalevo vedle mě na nohách pohorky
    DEB
    DEB --- ---
    DRABICZ: na prakticky jsem mela bílé kalhoty, plášť a birkeny, ale u ty teorie fakt nevím (do tanečních jsem nechodila)

fakt si nemůžu vzpomenout
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OCTOPUSS: ještě měl dlouhé mastné neučesané vlasy, fakt cool!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OCTOPUSS: restaurátoři šutru, nástěnných maleb a restaurování papíru, fakulta nebo spíše dílna v Litomyšli, první muž byl spolužák Kaiafox...
    Simtě. Věčně od vápna všichni v monterkách. To se nepočítá :) a většinou tykačky po škole v hospodě.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    GRANTORINO: Sounds like AC/DC :D :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DRABICZ: no přišel nám tam i bizár, že kluk měl turistický kraťasy, ale aby byl formálně, tak k tomu měl nějaký příšerný sako po dědečkovi asi... :D tak teda jako mu říkám, že snaha byla zjevně, ale ty kraťasy ne no.

KAIAFOX: to se nepočítá simtě ta vaše dělnická profese :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KAIAFOX: Zaprasený montérky přijdou jako stopka i mně, ale co já vím, co to bylo za školu :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    U nás na zkoušky občas někdo dorazil i v zaprasených montérkách, protože prostě odskočil od sekání šutru/nakládání kůže do vápna apod... Naštěstí šlo všem vyučujícím především o obsah hlavy, ne garderóbu, tak nikoho nevyhazovali, pokud vím.
    Ale co mě pobavilo, že u bráchy na ktf šly některý holky do plnejch a kozama napřed :D.
    WISTARIE
    WISTARIE --- ---
    Já na VŠ u zkoušek bývala často v situaci, že jsem byla jediná, kdo měl na sobě oblek včetně kravaty. :-)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DEB: praktická je jedno, ale ta s komisařem předpokládám, že něco společenského, co lze použít i do tanečních?
    DEB
    DEB --- ---
    DRABICZ: tyvole ja si vubec nepamatuju co jsem mela na sobe u maturity
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ale formální oblečení na zkoušku je v pořádku.
    Nemoci mít batoh je mimo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: já jsem si za stížnosti tak trochu zopakovala semestr, teda jen ten jeho předmět :D
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    OCTOPUSS: Já v tom vidím jistou reciprocitu. Lektor se s tebou podělil o své výzkumy a znalosti v daném oboru/předmětu a oplátkou chce, aby ti při dokazování nabytých znalostí nekoukala sláma z bot. Je to fér, a všichni na tuto skutečnost byli upozorněni hned první přednášku. Stížnosti byly, nicméně nebyly v rozporu s řádem/vnitřními předpisy dle zákona o vysokých školách. Vzpomeňme si, kdo jak šel k matuře - formální závěrečná zkouška jako jinak formální závěrečná zkouška. A kdo jsem já, abych to soudil. Trika a kraťasy bych vyhodil taky :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    FOOTFAN:
    DRABICZ: Blbý je, že nikoho určitě vůbec nenapadlo, že by si na to stěžoval na vedení, protože by tu zkoušku nejspíš už neudělali nikdy, co? :( Ale WTF, jak velkej namyšlenej kokot takovej učitel musí být, aby vymyslel, že může někoho objektivně bezdůvodně vyhodit, resp. nepustit ke zkoušce?
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    WRNQ: Diky :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FOOTFAN: jo a k tomu jsme na fakultě neměli šatnu a nikoho nezajímalo, že cesta trvá dvě hodiny na 3 přestupy a kus pěšky a ceůý den nemáš jen tu jednu zkoušku. Jiná fakulta, jiný ožrala, stejný problém.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    DRABICZ: My jsme měli na ČVUT na FELu vyučujícího, který vyhazovat, pokud člověk přišel na zkoušku s batohem. Bizarní bylo, že on sám byl velice často tak ožralý, že měl problém držet se na nohou.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ZLOKOCKA: Nemám, dávám foto z eshopu. Jsou trochu neforemný, ale kdyby chtěl někdo uklidit prsa, tak ideál:)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    WRNQ: Měli jsme na VŠ jednu docentku, která dbala na etiketu - přeci jen ročníková zkouška je formální událost (na ty semestrální to toliko nevyžadovala). A ta vás zastavila u dveří a pokud jste splňovali etiketu, mohli jste vstoupit a běžel pokus zkoušky. Pokud nikoli (včetně otevřené špičky u dam, například), tak vás gestem vykázala (ale zkouška nezapočala). A tak jsem k ní šel ve skotském. Zprvu nevěděla, nicméně přijala mne a pokus započal. Tím, že jsem byl ten den první tak na čas nehleděla a byl jsem u ní hodinu. 10 minut na potítku, 15 zkouška a zbytek jsme řešili skotskou civilní a vojenskou etiketu. Po hodině jsem vylezl, abych vpustil dalšího a ty bledé tváře dalších zkoušených s blekotáním "tvl hodinu! za kolik máš?" do smrti nezapomenu :D :D :D
    Nicméně pokud někdo přišel v džínách nebo tričku, automaticky měl propadlý pokus neb to brala jako urážku (už nevím čeho, možná vysokého školství obecně?).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam