• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    MOODYCAT: culik a ruda rtenka!🔥
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Taky jste si cely unor kladli otazku, jestli jsem si konecne oblekla kabat? Jiz nemusite!

NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Hledají!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Možná spíš hledající? :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NEI: hledajíce
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    Streetwork style)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MOODYCAT: no ale za co byla ta trojka?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    A ted aspon mam prilezitost vsechny vydesit tim, ze jsem od zkousky z anatomie chodila na vsechny zkousky v jedny kosili.
    Neprala jsem ji, abych z ji neodstranila to stesti. Na konci studia uz byla pomerne nechutna, presto jsem smrdela min, nez 90% matfyzu.

Cervenej diplom nemam, mam prumer 1,25 a jednu trojku. Budiz mi to trestem :).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DRABICZ: Krasne to mluvi pro to, aby se ustni zkousky na VS zrusily.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já si to docela pamatuju, co jsem měla u maturity, byla to letní kytičkovaná sukně a bílý tričko, styl nenadchneš ani neurazíš.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Cha, já chodil do tanečních v obleku, ve kterym se otec poprvý ženil. Byly to zvonáče.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak přemýšlím, za chvíli jde syn k maturitě, co by vlastně měl mít :D, pokud vím, má akorát oblek z tanečních s košilí, je to ok?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Ja si to pamatuju uplne presne, mela jsem takovej moc peknej namornickej top se zlatejma knoflikama, a aby to bylo k maturite vhodny, pripravila jsem si na zidli pouzdrovou modrou sukni a cerny baleriny. A jak jsem se probudila nervozni, prisla mi ta sukne najednou desna, tak jsem si k tomu topu vzala cerny kratasy, puncochace a cerveny boty na podpatku. Vytrestala jsem se nejpozdejc u matiky, kde mi asi trikrat spadla krida a ja se pro ni furt shybala.... tridni se slivy "co vas to proboha napadlo" jen potvrdila situaci :-)) no nic, maturitu mam, tituly taky, historie se nepta.
    NEI
    NEI --- ---
    Já měla černej top, černý kalhoty a černý sako a vypadala jsem jak když jdu na pohřeb.
    Měsíc po maturitě jsem šla ve stejném oblečení na pohřeb mému tátovi.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já měl k maturitě i do tanečních oblek po otci. Byl jsem kočičák jak z katalogu, to nemohu říci.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak na gympli vicemene vsichni kluci meli oblek, z tanecnich.
    Easy.
    NOIK
    NOIK --- ---
    já měl po strejdovi o dvě čísla větší naftalínem nasáklé něco takového

..což mi způsobilo doživotní trauma z obleků a sak, které jsem tu ventiloval nedávno
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ja mela hedvabnou sukni s bilocernym prouzkem a cernou kosili. Byl to nadcasovej model, kamoska v nem pak par let na to statnicovala a ja v nem byla na pohovoru na americky ambasade. Ted ho taha nekdo z kliosu Nadeje. :))

Jednicky a cerveny diplomy!
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Já jsem měla černé kalhoty, slušnější tričko a sako z hedvábí, jaké se dnes už ani nesežene. Bohužel je mi velké i dnes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam