• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MADIETTA: jasně u tebe vím ☺️ jen pár dalších se dusovalo, že brože taky nosí. Tak jsem prostě zvědavá. 😻
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUSINDA: dávala jsem zrovna nedávno, a ostatně mám brož na tak polovině svých outfitů
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Tak tu prosím někdo ukažte outfit s broží ☺️ když je nosíte. Jsem hrozně zvědavá ❤️😅
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Tady jedou brože jo?
    Tak to se taky pochlubit svoji oblíbenou, z vetešnictví v USA

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Já jsem si teď pořídila sperkovnici čistě na brože :D na krku nosím jenom řetízek a nesundávám ho takže brože jsou pro mě lepší varianta a miluju je.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Kdysi jsem zahlídla tuhle secesní ve výloze bazaru na rohu ul. Komunardů a Přístavní... i když jí teď déle nenosím, tak jí mám moc ráda

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: Děkuji.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: Tam koukám celou dobu a právě doteď nic nezaujalo.
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    DEB: lol, už to vidím :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DEB: Audrey II :)
    DEB
    DEB --- ---
    MAMBA: masozrava kytka vole :)))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAMBA: já mám tuhle sadu (bez těch náušnic, jenom brož a spony do vlasů)
    Zuzana Preclíková | GLASS BEADED BROOCH, EARINGS AND HAIR CLIPS MAGNOLIA SET #COLOURZOFMY #colourzofme #czech #czechhands #czechhandmade #LOVEHANDMADE... | Instagram
    https://www.instagram.com/p/C6JK2ByoEuG/?img_index=1
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    MADIETTA: To musí být hrozná piplačka s takhle malými korálky, ale drak v květináči nebo co to vlastně je, je super :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Já mám broží desítky, třeba s vážkou asi čtyři, volavky, kolibříky, chobotnice, máky…. Od bijoux přes originály současných šperkařů po secesi. Ale miluju je všechny. ☺️

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mám taky pár broží od Zuzany "Colourz of Me", je fakt šikovná.
    Zuzana Preclíková (@colourzofme) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/colourzofme/
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    V mém okolí se nosí brože hodně, mám známé co mají desítky až stovky kusů, dost často ten zmiňovaný Estwilder. Jako musím uznat, že některé se líbí i mně, ale asi stačí, že utrácím za deskovky, nepotřebuju ještě další závislost :-)

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Brože se občas objevují na fb, skupiny pin-up bazar nebo bazar dobového oblečení a uniforem (1914-1975). Krom broží tam bývají i zdobné jehlice do klobouků a další doplňky. Na fb ještě také profil Victorian Catherine, ta dělá i autorské šperky a doplňky z tohoto období (chatelaine či opaskové spony). Další zdroj na brože je vinted (je potřeba to prozkoumat, částo je to Čínal/Aliexpress) nebo britský ebay, ty viktoriánské kousky tam jsou fantastické!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    brože nosím na kostýmech, ale kdybych měla nosti normálně, tak bych nosila tohle :)
    velkotlamec, Germia z Fleru, ale není to brož, muselo by se to na brož předělat.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: včera jsem koukala na Aukro a udělali z toho úplný bizar 🙁 nedá se tam moc hledat. Ale taky vzpomínám jak to bylo super.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: daly se nalovit pěkné I historické na aukru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam