• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    KACHITA: ja si nechal na zizkove usit tasku primo na miru a vyjde to jeste levneji, nez ten pd batoh nize. Treba ti to prijde vhod. Totalne prozakaznickej pristup.
    České kožené batohy | Eggo
    https://eggobag.com/obchod/batohy
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    KEMENTARI: Jak rikas. Mam ho v tmave modre barve a mensim rozmeru a prekvapil me kvalita materialu a dozivotni zaruka.

Míval jsem boblbee batoh. Svým do jisté míry neurvalým designem byl korporátně “přijatelný”, ale u něj mě hrozně vadila zbytečná váha a nízká kvalita zpracování a do jisté míry se do něj vlastně nic nevešlo.

U toho peakdesignu, i když ho nacpu až na doraz, tak jak je šitý, má stále rozumný tvar…
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    2BFREE: Ja bych si ho sama asi nevybrala, ale dostala jsem ho jako darek a nakonec ho nosim dost rada. Je hodne prakticky a pohodlny, elegantnim bych ho teda nenazvala, ale nazivo je hezci a pusobi min sportovne nez na fotkach.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: A neni teda tak vymakanej jako ten zminenej za 8k...
    ENDER
    ENDER --- ---
    KACHITA: Mam uz roky xiaomi, stal kolem 500 a musim rict, ze jsem spokojenej. Ma siroky a vypolstrovany popruhy nna ramena, prijemny zada.
    Uvnitr relativne dost kapes. Pouzivam ho i jako ryanair zavazadlo do letadla...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    2BFREE: To je fakt…nadherny.
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    Ahoj, neměl byste někdo prosím tip na osvědčený městský batoh, bez zbytečných parádiček, který se dá vzít jak do kanceláře, tak třeba do knihovny s dětmi? Ideálně kožený, ale netrvám na tom. Představa je, aby se do něj vešel notebook, měl trochu vyztužená záda a nevypadal jak ruksak, protože business casual v práci... :-)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KOUDY: zleva zelva zní líp
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOUDY: Je to zrcadlově obrácené.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zprava
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Bacha zleva zelva.
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    Nedělní chill outfitek

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Po dlouhé době jsem si vzala tyhle šaty ve stylu Stevie Nicks a přežila díky nim rodinnou oslavu. :)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    REEFER: dnes taky super :)
    NEI
    NEI --- ---
    REEFER: Klidně i tapetuj, příspěvků je tam zatím málo.
    Já jsem jejich kouzlo objevila teprve nedávno, takže uvítám i tipy na obchody a e-shopy.
    REEFER
    REEFER --- ---
    KEMENTARI: ano, je to sashiko. :) ne kazdy to pozna. jsi dobra.

NAGASAWA: dohledal jsem si ho a to srovnani mi lichoti, teda. krutej styl ma.

NEI: super. to je klub pro mne, broze jsou hrozne moje vec. vlastnorucni i cizi. vzdycky jsem mel neco v klope. pokusim ti to tam moc netapetovat, ale bude to pak na par let prispevku...

SOLEI: pasek z latky by mohl byt super. navrhl jsem par chokeru s jednoduchyma + - + - (boro styl) a vypadalo to lovely. limecek s jemnym detailem zni moc fajn - jen si nejsem jistej jak to vsit do uz hotovyho limecku... to je risk.

DRABICZ: neudelas nic. cesky trh je maly. jak pise MADIETTA, sel bych urcite na etsy a specificky na nemecky. a ja jsem si mezitim vysnil k narozeninam horcicovy ascot se zlutou boro vysivkou a nemuzu ho ted sundat...

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MOODYCAT: to až v úterý! Můžu postnout pro srovnání :-D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GENEVIEVE: Je to takový vítězství Pyrrhy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam