• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LFE
    LFE --- ---
    KACHITA: Pokud netrváš na tom celokoženém, tak za mě Playbag. Mrkni i na outlet.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MULTICAT: Děkuju.
    ELIS
    ELIS --- ---
    Dneska pracovně

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALAMAN: švihák!
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SALAMAN: ještě jedna technická.
    Zmenšení případně další úpravy budou nejspíš i dražší než za kolik jsi je koupil. Nehledě na to, že manzestr je celkem křehotinka takže půjdou celkem rychle do kopru. Jakýkoliv zásah je zbytečný, takhle to vypadá ok a svou funkci budou plnit do rozpadnutí, které nastane brzo.
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    SALAMAN: Nech je jak jsou !
    ACHATKA
    ACHATKA --- ---
    SALAMAN: mně se to taky
    libi tak jak to je, přesně, jak píše Drabicz. Pumpky ne.pokud s tou šířkou nesouzníš, trošku zúžit, ale klidně bych to nechala tak
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    SALAMAN: já bych je klidně nechal, pumpky mají lehce jiný střih pod kolenem, rajtky z toho neuděláš, a do bot to můžeš narvat (přes několik záložek) kdykoli. Tohle mi přijde docela v pohodě a celkově to budí ten look čundráka 60. let, což je sympatický styl obecně ;)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jdu si sem pro radu. Pořídil jsem si na vandry starý manšestráky za pár korun a potřebuju si je nechat zmenšit v pase. Co s nohavicemi? Zúžit? Dát si do nich dole gumu, aby vypadaly jako delší pumpky/sportovní gatě z 20. nebo 30. let? Nebo nechat tak, jak jsou? Nosím k nim vysoké boty, končí mi někde pod lýtkem (tedy o něco málo vyšší, než klasický kanady)...

_VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    Já mohu doporučit ručně šité batohy od značky Ferech. https://ferech.com/shop/Backpacks-c51285485
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Jo a z kožených by teoreticky mohlo být dobré piquadro. Sice jsem neměla v ruce jejich kožený ale jen látkový (zelený maskacovy) ale ten látkový byl fakt dobře udělaný a záda měl supr. Kožený by mohl mít stejné, aspoň podle fotek to tak vypadá.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SPIKE411: jk, červený Altmont. Mám ho moc ráda, já ho taky koupila impulzivně. Priluzkum trhu jsem udělala až opožděně, a vlastně jsem zjistila že to byl nesmírně šťastný nápad a to jsem držela v ruce i mnohem dražší kousky.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SPIKE411: Konkrétně teda flapover (koukám, že toho v té řadě mají víc), tehdejší verzi tohoto

Victorinox Altmont Original Flapover Laptop Backpack in black - 610222
    https://www.victorinox.com/en/Products/Travel-Gear/Backpacks-Messengers/Altmont-Original-Flapover-Laptop-Backpack/p/610222/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SOLEI: Altmont (celý červený) už mám deset let, láska na první pohled (aneb impulzivní nákup při přestupu v Zürich. No, je to na něm už vidět.
    Je takový příjemně kompaktní do MHD, v případě potřeby nafukovací, s kapsami na láhev/deštník.
    Akorát není vůbec nepromokavý (nevím, jak aktuální verze).
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KACHITA: poté co nordance sienna šla z domu jako naprosto nepoužitelná pro mne. Jsem zakotvila u Victorinox Altmont. Protože když už nic, měl násobně kmlepsi kapsy, záda a popruhy. Pak jsem něco málo lovila protože chci větší a na zálando lounge jsem viděla noc krásný kožený Teď Baker (dokonce jsem ho i měla v ruce, ale fakt jsem nechtěla černý) jenže vzapeti se v akci objevil Moleskine ( navoněná bida,), Porsche design (super kapsy super zada,) a aigner MNO a tak mám aigner protože sice nemá tak dobré kapsy jako Porsche, ale chtěla jsem tu oni barvu
    Příště kupuju Porsche a jestli tam bude růžový kožený mandarína duck ( jsou dvě velikosti, chci ten větší) tak ten taky není marný.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ahoj, všem díky za tipy na batohy. Eggo je srdcovka, ale už mimo rozpočet, takže nejspíš zvítězí Herschel ;)
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    KOOTCHA: ze bych oprasil z pudy kozenou monterskou brasnu pres rameno ze sociku?;)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MAEQ: Ech…
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Já jen doplním, že na batohy a další věci pro denní nošení je tu celý klub, viz např. [PRAASHEK @ E.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam