• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    IFKA: vypadáš skvěle!:)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Včerejší reprezentační dres na třídní schůzky. To triko zbídačený, stejně jako já, je muj signature dish letošního jara…

LFE
    LFE --- ---
    NEI: Já bych se zeptala spíš v klubech: "Modni navrhari amateri & profi", nebo "Šijeme si sami - šicí stroje, střihy, látky, techniky".
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    IFKA: Silky gang?
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    1MALALISTICKA: me fascinuje to neuveritelne modre oko.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    IFKA: Ženy i muži se mi obecně vzato líbí snědí. Ale ty jsi tak moc hezká, že ti to musí napsat. Jsi velmi krásná žena.
    IFKA
    IFKA --- ---
    Moje oblíbený zrcadlo a v něm kočka z Alenky :)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: děkuju, jsi zlatíčko
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MADIETTA: Uchvatna zena <3
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MADIETTA: Díky za ten odkaz na video.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VESTIGIA: děkuju, jsi milá. Ale hele, když fotograf cvakne dvěstě fotek, tak mezi nima jednu použitelnou najde. To o mé fotogeničnosti věru nic nevypovídá. :D

Na druhou stranu, nikdo není doopravdy nefotogenický. Ani ty ne. ;) Tady je třeba o tom povídání, které mi přijde fakt výstižné.

Květnice je úžasná, já jsem ji teda objevila už před mnoha lety, ale taky to bylo až v dospělosti a v podstatě náhodou.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    MADIETTA: ty jsi fakt nádherná a fotogenická, což ti nepokrytě závidím. Mimochodem, tuhle zahradu jsem objevila teprve před měsícem a to jsem v Praze žila většinu svého dosavadního života :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MULTICAT:
    VON_GILOTINE: děkuju, jste hodný :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MADIETTA: nádherná ♡
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MADIETTA:
    čistá radost
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Po čase mě zase fotil někdo lepší než samospoušť :)

SOLEI
    SOLEI --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: já jsem spíše zase koboukovy typ, kšiltovka na ochranu obličeje mi nestačí. K formálnímu oblečení pokud nebude stylově úplně mimo mne sice ruší, ale jako kolemjdoucímu je mi to putna. Ale stejně bych hledala něco použitelného v kloboučnictví. Ono se dá ledacos. Evropská řada Stetsonu nebo Meyer mají pěkné golfové nebo traveler modely a tam už to vypadá zajímavě. Třeba panamak s oválnou krempou (ten se mi líbí než tvar trilby, který má každý bez ohledu na to jestli mu sluší). Ale uznávám , že jednoduchá ksiltovka se koupi snadněji a je levnější, než hledat ten správný klobouk.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    SALAMAN: díky! :3
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Moc ti to sluší!
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Ja jsem dneska chybne propadla pocitu, ze uz je leto a v oldskul letnich satech jsem klepala kosu jako prase.)
    A ksiltovky ke bussines hadrum me osobne vubec neberou. Ja mam rad bitch korporat style:) nebo pumparsky ksiltovy se sitkou. Ale 100 lidi, 1000 vkusu.)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam