• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    ISCH
    ISCH --- ---
    GIRAFFKA: Jš třeba úplně miluju linii Tvojí čelisti...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIRAFFKA: co bych já se svým lívancoidním ksichtem dala za tvou nádherně rýsovanou čelist! A s mašlí ti to neskutečně sekne.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Jste moc mili, diky. Ja jsem hlavne na nejaky komplikovanejsi ucesy lina nebo je proste nestiham, v praci do vzdycky stahnu do drdoloculiku ale bez tech odhalenejch koutu. Ve variante s satkem tam mam jeste zabudovanou takovou zu dratenku do drdolu. A jasne, v Praze vzdycky potkam nekoho,kdo urcite bude vypadat hur, ale zatim je pro me trochu diskomfort vyrovnat se s hranatou hovezi celisti, koutama a velkou hlavou, kterou timhle odhalim, takjl pekne naraz.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    A hlavne…v Cesku resit v cem jdu ven? V zemi kapsacu a tricek “gynekolog - prvni vysetreni zdarma”?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GIRAFFKA: S masli je to bozi!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    GIRAFFKA: obojí ti obrovsky sluší! Je to pro tebe asi nezvyk mít ty vlasy takhle nahoře, ale jdi do toho směle. S mašlí je to ještě víc sexy.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    GIRAFFKA: původní bez problémů ale drdol s mašlí mnohem lepší ❤️
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GIRAFFKA: Yes, we can! :-)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    LUCIASHECK: jako tak?
    Vejs s kocickem, jeste vejs "We can do it!"

JONY
    JONY --- ---
    DRABICZ: nemyslím to nijak negativně, ale připomenulo mi to tu opakující se úvodní scénu z Lovce Pampaliniho. Tak jaké zvíře po mě budou chtít nyxáci dnes?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GIRAFFKA: Klidne vejs, punkoveji a hranateji :-D
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    GIRAFFKA: přidal bych choker :))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vy jste tu schopni konstruktivni kritiky. Muzu s temahle vlasama mezi lidi nebo je to prilis punkovy hranaty?
    (Dneska jsem tlusta a hnusna, dokonce me pustili sednout v tramvaji:-/, nevim, jestli tenhle nahodnej objev dokazu posoudit)
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    DRABICZ: Impressions : le dandy se rend au dîner
    EMAET
    EMAET --- ---
    Venčila jsem lišku

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Je pátek, čas na námořní blazer dle pravidel se světlými jednobarevnými kalhotami a košilí buď bílou s vázankou či askotkou nebo jako v mém případě košilí s ne tlustými a výrazně hustými proužky a volným krkem. Manažerka večeří (jí se tu na směny) poté, co jsme si navzájem složili komplimenty, mi říkala, že se mne nemohla dočkat, jelikož sleduje a každý večer se těší na můj outfit. Inu o dresscodu jsme byli informováni před příletem, kdo je připraven....
    Jen ta technika mne se zrcadly zlobí 🫤

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KAIAFOX: díky! Pásky zoufale nemám, ale pořídím. Košili jsem už předělala :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GENEVIEVE: Košili volně do kalhot, uzel ne, pásek (širší, než užší, hnědá ideál), kalhoty mají moc pěknou barvu :).
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GENEVIEVE: mně přijde, že dlouhý plandavý nohavice budou v dešti nacucaný za okamžik :) a ten uzel za mě teda raději ne
    NEI
    NEI --- ---
    GENEVIEVE: Ta žlutá krájecí podložka pro děti na hraní, co leží na zemi, paradoxně dobře barevně funguje s oběma outfity.
    Klidně bych je tedy doplnila kabelkou, batohem, nebo třeba šperkem ve stejné barvě. :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Na vernisáž do práce. Chtěla jsem jít v šatech ale je hnusně a prší.

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PETRUSCHKA: a to je hezky řečeno! ❤️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam