• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GIRAFFKA: vidim to nápodobně
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: ses mi u prdele a tvuj nazor,ze se ti to nelibi uplne uznavam a beru. Ze se vsude jinde vyjadrujes jako nenavistna pica, neni jen muj dojem.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GIRAFFKA: nekdy bych se chtela citit tak, jak ty si myslíš, ze se cítím :D Ale tihu v žaludku jsem ti udělala slušnou. Dík za pobavení ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GIRAFFKA: Betálné kocór, řekli by brněnští rybízci.
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    GIRAFFKA: vlasy nahoru ti hrozne slusi!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    mne tmavooku Shalom Harlow
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GIRAFFKA: Porad si rikam, co mi to ten tvuj oblicej pripomina a uz vim. Prvorepublikove filmy! Cernobile, ve kterych jsou zeny tak krasne. Ach!
    EMAET
    EMAET --- ---
    Ta pomýlená bytost chodí rozsévat své rozumy i sem?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Dneska cvicne do kauflandu, ten nas snese vsechno. Jestli potkam Misel, doufam, ze ji umoznim citit se nejkrasneji z celyho kramu.
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    Jeden sobotní ohoz na vyvenčení dítěte

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    V dobe, kdy se holky sijou podle jednoho vzoru (vycpanyho vyplnema a s prilepenyma vlasama a rasama) se mi libi kazda, co umi nosit svoje unikatni rysy. Nedokonalosti neznam, neexistujou pro me.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GIRAFFKA: Asi jdu uz pozde na to rict, ze verzi "we can do it!" zboznuju!:)
    Ale asi to napul dela vyraz obliceje. Nedavno mi jeden mlady spoluzak tvrdil, ze pulku krasy zeny dela ten sebevedomy vyraz v ocich a jo... neco na tom bude.
    ISCH
    ISCH --- ---
    GIRAFFKA: Jš třeba úplně miluju linii Tvojí čelisti...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIRAFFKA: co bych já se svým lívancoidním ksichtem dala za tvou nádherně rýsovanou čelist! A s mašlí ti to neskutečně sekne.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Netreba jitřit se. Postuj radej outfit
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEB: porad vic vkusnejsi, nez neurcity kokrhel na hlavě. Nemas me uz v ignoru?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Id kouty jde v klasickejch jarnich barvach do nedelniho fitka.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dneska je vsude patecek koukam 😀
    DEB
    DEB --- ---
    úplně nevim jestli by nekomu mela radit osoba, co nosi dobrovolně tricka s Mickey Mousem
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A mas fakt krasnej a zajimavej tvar obliceje, kdyz vyceses vlasy, tak to vynikne a jeste vic ti vyniknou oci, takze bych se toho fakt nebala!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GIRAFFKA: muzes! Aniz bych cetla tvuj komentar a dalsi reakce na tebe, mrkl- jsem na fotku a prvni, co me napadlo: “Woow, jak to ta zirafa dela, ze je takova micina!” Slusi ti to! A ta fotka s masli vyse je jak z nejakyho pin-up plagose.

Je to skvely!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam