• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    EMAET
    EMAET --- ---
    Ta pomýlená bytost chodí rozsévat své rozumy i sem?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Dneska cvicne do kauflandu, ten nas snese vsechno. Jestli potkam Misel, doufam, ze ji umoznim citit se nejkrasneji z celyho kramu.
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    Jeden sobotní ohoz na vyvenčení dítěte

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    V dobe, kdy se holky sijou podle jednoho vzoru (vycpanyho vyplnema a s prilepenyma vlasama a rasama) se mi libi kazda, co umi nosit svoje unikatni rysy. Nedokonalosti neznam, neexistujou pro me.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GIRAFFKA: Asi jdu uz pozde na to rict, ze verzi "we can do it!" zboznuju!:)
    Ale asi to napul dela vyraz obliceje. Nedavno mi jeden mlady spoluzak tvrdil, ze pulku krasy zeny dela ten sebevedomy vyraz v ocich a jo... neco na tom bude.
    ISCH
    ISCH --- ---
    GIRAFFKA: Jš třeba úplně miluju linii Tvojí čelisti...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIRAFFKA: co bych já se svým lívancoidním ksichtem dala za tvou nádherně rýsovanou čelist! A s mašlí ti to neskutečně sekne.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Netreba jitřit se. Postuj radej outfit
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEB: porad vic vkusnejsi, nez neurcity kokrhel na hlavě. Nemas me uz v ignoru?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Id kouty jde v klasickejch jarnich barvach do nedelniho fitka.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dneska je vsude patecek koukam 😀
    DEB
    DEB --- ---
    úplně nevim jestli by nekomu mela radit osoba, co nosi dobrovolně tricka s Mickey Mousem
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A mas fakt krasnej a zajimavej tvar obliceje, kdyz vyceses vlasy, tak to vynikne a jeste vic ti vyniknou oci, takze bych se toho fakt nebala!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GIRAFFKA: muzes! Aniz bych cetla tvuj komentar a dalsi reakce na tebe, mrkl- jsem na fotku a prvni, co me napadlo: “Woow, jak to ta zirafa dela, ze je takova micina!” Slusi ti to! A ta fotka s masli vyse je jak z nejakyho pin-up plagose.

Je to skvely!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GIRAFFKA: myslim to dobre a uprimne. Ven tak nechoď, nesluší ti to.
    Ale možná by to lepe vypadalo, kdybychom to viděli z boku.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Jsem si jeste vzpomnela, ze se mi kdysi znama rozmlouvala uces nahoru (aniz bych ho zrealizovala) na svatbuze prej jsrm dost vysoka i bez toho,ale jednak zas TAK vysoka nejsem a jednak na tenhle argument prdim.
    Konec sverovaciho okenka.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Jste moc mili, diky. Ja jsem hlavne na nejaky komplikovanejsi ucesy lina nebo je proste nestiham, v praci do vzdycky stahnu do drdoloculiku ale bez tech odhalenejch koutu. Ve variante s satkem tam mam jeste zabudovanou takovou zu dratenku do drdolu. A jasne, v Praze vzdycky potkam nekoho,kdo urcite bude vypadat hur, ale zatim je pro me trochu diskomfort vyrovnat se s hranatou hovezi celisti, koutama a velkou hlavou, kterou timhle odhalim, takjl pekne naraz.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    A hlavne…v Cesku resit v cem jdu ven? V zemi kapsacu a tricek “gynekolog - prvni vysetreni zdarma”?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GIRAFFKA: S masli je to bozi!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    GIRAFFKA: obojí ti obrovsky sluší! Je to pro tebe asi nezvyk mít ty vlasy takhle nahoře, ale jdi do toho směle. S mašlí je to ještě víc sexy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam