• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    ULO
    ULO --- ---
    LUSINDA: bylo to v nizozemskem Archeonu, vikendove oslvy slunovratu. Bylo to prima, jen trochu vedro. Ta lnena tunika byla na pocasí idealní.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ULO: co je to za archeo akci ❤️?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ... Já jsem asi na prahu čtyřicítky konečně vobjevila svoji identitu:D dost mě sere, že nemám koule a/nebo zaměstnání takové, abych v post-apo kostýmech a mejkapech mohla chodit častějc :))

STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    Dneska puntíky. Máme tu pouť.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    odpoledne v kostýmu na egyptský tanec bambouti :)

HERKULES
    HERKULES --- ---
    dnešní vohoz na fešáka

HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    vohoz na vcerejsek

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    LORAIN: to je moc hezká kombinace.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    LORAIN: tak ti děkuji, asi potřebuji červené botky :)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    NEI: bude to na louce, většinu dne budu mít na rukou 10kg dcerku, podpatky nedám a tahle délka si myslím, na mých nohou bude bez podpatků špatně.
    NEI
    NEI --- ---
    VOIKUKKA: Nevím proč mi tam nějak nesedí ta délka.
    Na svatbu bych si pod ně asi vzala něco jako

LORAIN
    LORAIN --- ---
    Jednou jsem měla stylem podobné šaty, protože nevěsta si přála být nezastíněná.
    Doplnila jsem to oranžovým šátkem přes ramena a oranžovými botami. A bylo to ok. Ty bys mohla volit tu zelenou. Buď jemnou k zesvětlení outfitu a nebo výraznou zářivější a být víc kůl.

VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    VOIKUKKA: ještě jsem vyhrabala pásek od jiných šatů, který by snad šel, když ho povolím, abych v něm mohla dýchat.

VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    IFKA: svatba bude z kraje září a máme to prý ladit do zelené. Já světlé oblečení prakticky nenosím, přijdu strašně bledá. Šedou, růžovou a béžovou vůbec nedávám, jsem v tom jak šedá myš. Občas jsem si nechala něco ušít od Páralové, ale teď máme výdaje jinde a nechce se mi moc utrácet, po dvou porodech mám nějaké myla navíc a v šatech co mám ve skříni jsem jak buřt, kromě těhlech.
    IFKA
    IFKA --- ---
    VOIKUKKA: Vzít si to můžeš, neurazí to. Kdybys chtěla o krok dál, na letní svatbu se hodí světlý barvy, klasicky jednobarevný pastelový, s trochou citu i decentní květy nebo jemná abstrakce. Pokud nemáš ráda šaty, šla bych do palazzo kalhot, k tomu široký crop top, přišlo by mi to na tobě vyloženě hezký. Lehký materiály, len, madeira, jemný světlý barvy.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    VOIKUKKA: Uplne v pohode
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    VOIKUKKA: tolik jsem si zvykla na pracovní hadry, že se ve většině šatů necítím dobře.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Dá se to vzít na svatbu bratra? Pokud ano, poradili byste prosím jaký vršek, když by byla zima? Šaty jsem šila sama, jako těhotenské na jinou svatbu, kterou jsem absolvovala v 9 měsíci. Snažím se koupit něco rozumného, ale zatím se mi nedaří nic sehnat. Protože posledních par let mám na sobě převážně “montérky” :(

IFKA
    IFKA --- ---
    Den v Praze, noc v Bratislavě.
    Mazala jsem kapesníčky na zemi a umazala si kus kabelky, ještě nejsem na AI připravená :D

VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GENEVIEVE:
    jéé, já mám podobný, zrovna včera jsem je měla
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Na udílení ceny rektora jako doprovod.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam