• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GENEVIEVE: hodně odvážný. (Ten lem) Jaká je to značka?
    KATIA
    KATIA --- ---
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Foceno až odpoledne takže už trochu unaveny.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Susak. Vedro. Nahota.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ACIDQA: Agnes b., podobnou jsem zahlidla pred nejakou dobou v Nile. Miluju ji, opticky je celkem mala a vejde se do ni hromada veci
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BRUSINKA: kapsičky na prsou jsou zlo!
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    ACIDQA: :D už to není to, co bejvávalo :D
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BRUSINKA: odkud kabelka? Potřebuju! ,)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    HELLENKA: já mít tvou postavu, tak si to taky neumím představit... :))
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MART1NKA: Teda já si nedovedu představit, že bych se dobrovolně rvala do nějakého stahovacího prádla... Navic na svatbu, kde se chci cítit celý den pohodlně :) A neřešit, kde se co rýsuje pod šatama...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SOLEI: covece, ja nakonec zjistila, ze nic specialniho nepotrebuju, protoze vsechno vyhrnu. Jen se z techto duvodu vyhybam kombinezam nebo satum ke krku :-) A kdyz vim, ze se budu chtit trochu "schovat", tak si pres tricko/top hodim sako nebo rozeplou kosili – slava tomuto modnimu trendu.

At nejsem OT, treba takhle je to uplne v pohode, fleky nejsou, lidi (myslim) neomdlivaj

SOLEI
    SOLEI --- ---
    BRUSINKA: neztracej naději.na kojení je košile a košilové šaty při velkých prsou to nejlepší. Jen to chce šťastnou ruku a trefit to správné. Všelijaké zavinovací a vyhrnovaci topy jsou naprd (buď ukážeš noc masa nebo zůstává vyslintany lívanec. Košile je decentní, variabilní a hezká.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HELLENKA: Tak ja predpokladam ze sa na spolocensku udalost nosi stahovacie pradlo. Preto som sa pytala, aku ma postavu.
    Ak ma S a nema prsa, tak by som sla to satenovej kosilky bez zad. To sa mi mega paci ale ja bez podprdy vyzeram vulgarne.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MART1NKA: Tohle je na vyloženě štíhlou postavu. Bude v tom vidět všechno...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ACKO: No presne, ja myslela, ze budu kvuli kojeni nosit milion kosilovych satu, ale s velkyma prsama to na me prestalo ve vetsine pripadu fungovat - jinak mam stale postavu presypaci hodiny, jen trochu kyprejsi, a predtim mi slusely vsechny tyhle strihy. Vysledovala jsem souvislost s typem vystrihu A HLAVNE s kapsickou na prsou - klasicka kapsicka mi prida tricet let. Asi to neni univerzalni rada, ale trvalo mi dlouho na to prijit, tak se delim :-)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    AETHER: a tyhle také vypadají skvěle, jen už vel. L
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    MART1NKA: diky! Tohle je přesně ono.. Zvážím to :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    MAR_TINA: No na košilovém střihu se toho dá podělat mega moc, já jsem si už myslela, že se vůbec nemám pokoušet se na tenhle typ šatů koukat, nakonec jsem si tenhle týden zcela náhodně koupila druhé, které mi nečekaně sedly a nečekaně byly z Reserved. Jinak jsem obvykle v košilových šatech vypadala jako teta v domácí zástěře.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    1TERESKARASTY1: Zkus zadat ethno a africke. t´Tady jsem neco nasla, ale ten web neznam, ale asi je treba tomu venovat vice casu. ;)
    Dámské tílko s květinovým vzorem paisley bohémské vintage etnické bezrukávové s klopeným výstřihem běžné topy na denní nošení s potiskem černá oranžová zelená šedá léto jaro 2025 - Kč449 ...
    https://www.lightinthebox.com/cz/p/damske-tilko-s-kvetinovym-vzorem-paisley-bohemske-vintage-etnicke-bezrukavove-s-klopenym-vystrihem-bezne-topy-na-denni-noseni-s-potiskem-cerna_p11778035.html?currency=CZK&sku=1_386|2_286&country_code=CZ
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Nevyhoda je, ze kdyz se zatrhnou (a ony se vzdycky nekde zatrhnou!) uz se s tim neda nic delat. Je to proste videt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam