• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    LUSINDA: v jakým směru odvážný? :) a je to Mohito, nekonečné příjemný. :)
    KFF
    KFF --- ---
    1TERESKARASTY1: Něco podobného by mohli mít v Greenbutiku, viz. tohle: https://www.greenbutik.cz/produkt/top-tulip-yellow/
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    CYBORCA: Mockrát díky! :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GENEVIEVE: hodně odvážný. (Ten lem) Jaká je to značka?
    KATIA
    KATIA --- ---
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Foceno až odpoledne takže už trochu unaveny.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Susak. Vedro. Nahota.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ACIDQA: Agnes b., podobnou jsem zahlidla pred nejakou dobou v Nile. Miluju ji, opticky je celkem mala a vejde se do ni hromada veci
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BRUSINKA: kapsičky na prsou jsou zlo!
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    ACIDQA: :D už to není to, co bejvávalo :D
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BRUSINKA: odkud kabelka? Potřebuju! ,)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    HELLENKA: já mít tvou postavu, tak si to taky neumím představit... :))
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MART1NKA: Teda já si nedovedu představit, že bych se dobrovolně rvala do nějakého stahovacího prádla... Navic na svatbu, kde se chci cítit celý den pohodlně :) A neřešit, kde se co rýsuje pod šatama...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SOLEI: covece, ja nakonec zjistila, ze nic specialniho nepotrebuju, protoze vsechno vyhrnu. Jen se z techto duvodu vyhybam kombinezam nebo satum ke krku :-) A kdyz vim, ze se budu chtit trochu "schovat", tak si pres tricko/top hodim sako nebo rozeplou kosili – slava tomuto modnimu trendu.

At nejsem OT, treba takhle je to uplne v pohode, fleky nejsou, lidi (myslim) neomdlivaj

SOLEI
    SOLEI --- ---
    BRUSINKA: neztracej naději.na kojení je košile a košilové šaty při velkých prsou to nejlepší. Jen to chce šťastnou ruku a trefit to správné. Všelijaké zavinovací a vyhrnovaci topy jsou naprd (buď ukážeš noc masa nebo zůstává vyslintany lívanec. Košile je decentní, variabilní a hezká.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HELLENKA: Tak ja predpokladam ze sa na spolocensku udalost nosi stahovacie pradlo. Preto som sa pytala, aku ma postavu.
    Ak ma S a nema prsa, tak by som sla to satenovej kosilky bez zad. To sa mi mega paci ale ja bez podprdy vyzeram vulgarne.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MART1NKA: Tohle je na vyloženě štíhlou postavu. Bude v tom vidět všechno...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ACKO: No presne, ja myslela, ze budu kvuli kojeni nosit milion kosilovych satu, ale s velkyma prsama to na me prestalo ve vetsine pripadu fungovat - jinak mam stale postavu presypaci hodiny, jen trochu kyprejsi, a predtim mi slusely vsechny tyhle strihy. Vysledovala jsem souvislost s typem vystrihu A HLAVNE s kapsickou na prsou - klasicka kapsicka mi prida tricet let. Asi to neni univerzalni rada, ale trvalo mi dlouho na to prijit, tak se delim :-)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    AETHER: a tyhle také vypadají skvěle, jen už vel. L
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    MART1NKA: diky! Tohle je přesně ono.. Zvážím to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam