• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    LISKAAUDREY: Ten outfit s tylovou sukní?! Wow
    AETHER
    AETHER --- ---
    NEI: Dekuju😌
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    no jinak myslim, ze cerna mi stale slusi :) tyhle saty jsem vytahla po dlouhy dobe, mam je uz asi 10 let...

NEI
    NEI --- ---
    AETHER: Krásná jako vždy. 😊
    AETHER
    AETHER --- ---
    Dnes to uz balim a jedu domu😎

SITH
    SITH --- ---
    ILLUZE: skvělý outfity!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Když se to tak vezme, tak jsem vlastně monotematická… ,-)

HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    IFKA: to je zajimavy a moc ti ty nove barvy slusi !

ja si vzdy myslela, ze jsem klasicka zima (sněhurka) - ale vyrazny, kriklavy, zarivy, syty tony jsem nikdy moc nemusela ...

AI ted tvrdi :
    🩶 70–80 % léto (spíš Cool Summer)
    ❄️ 20–30 % zima (Cool Winter)

ta cool summer paleta je mi mnohem sympatictejsi, zvlast s vekem :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    WRNQ: ha, já si celý život myslím, že jsem studená zima a chatgpt mi teď řekl, že jsem teplý podzim:)
    tak nevím, co si z toho mám vybrat:)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    WRNQ: mám stejný pocit, dřív jsem byla typ, který v černé fakt vynikal. Teď ji nosím mnohem míň. Navíc mám i dojem, že jak jsem opustila tmavé vlasy, posunula jsem se od "true winter" celkově trochu jinam a víc mi sedí odstíny "cool summer".
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    WRNQ: úplne ti rozumiem a urobil som túto zmenu v januáry tento rok :) už malm v šatníku po novom aj modru, krémovu, zelenú a aj žltu :D
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    RIDDIMSURFER: Díky, to je milý* já sebe tak trochu taky ne, ale řekla jsem si, že to zkusím trochu nabourat. Pak si člověk vezme něco jiného a tři lidi za den ti řeknou, jak to to sluší 😀
    ILLUZE: Však já vůbec netvrdím, že ne;)
    Posledních pár víkendů jsme to řešily s kamarádkou, která byla na barevné typologii...že záleží i na těch odstínech pleti, barvě vlasů, přelivu melíru, volbě šperků a líčení. Je to prostě strašná věda. Každopádně se uklidňuju tím, že holubí šedá je mnohem lepší než ta tvrdá černá a podobně...jenže pak si nechám udělat přeliv, co mi sedí, vlezu dvakrát do bazénu a zas je to v hajzlu. Nic se nemá asi moc přehánět, ale věřím, že lidem, kteří jsou na očích a zjev je pro ně fakt důležitý, ta typologie může mega pomoct.
    OLIII
    OLIII --- ---
    Postupné zvykání pracovního kolektivu na mojí sbírku punčoch, den první, mini-fishnets.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    WRNQ: Hele, mně ta černá fakt sedí. Jenže jak píšeš, s věkem tahle barva podtrhuje tvrdé rysy a uvadající pleť - vlastně se to otočí o 180 stupňů - jak původně hezky podtrhovala Sněhurkovství, najednou z žen často začne dělat tu čarodějnici, hlavně ty tmavovlásky.
    Paradoxně skvěle podtrhuje ty silver, tam do toho jde člověk prostě naplno a z pro někoho “nedostatku” v podobě šedin si postaví novou image vyrovnané a zajímavé ženy.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    WRNQ: ale ved tebe tá čierna sedi skvele :) si ťa ani neviem v inej predstaviť :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Uf, tak to mě dost uklidnilo.. pár lidí už mi řeklo, že vypadám jak mrtvola 😂
    ..já právě zkoušela i zemité, ale prostě je jasný, že mi nesluší. Mrzíe mě to jenom u olivový-vojenský zelený. V tý vypadám fakt špatně a přitom se mi i jediná z těch no-go barev líbí.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Chtěla jsem tím jen říct, že černou nosí 80% lidí, kteří by ji podle barevném typologie nosit neměli (včetně mě).
    Jen si uvědomuju s pokročilejším věkem, že to prostě nedělá dobrou službu, ty kruhy pod očima prostě jsou víc vidět:)
    A taky existuje mnoho lidí, kterým je barevná typologie upřímně u prdele a taky to je v pořádku.
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    DEB: ❤️
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: ty si zrovna ten (jeden) typ ktoremu podla tej typologie slusat ma :)

inak ja som tiez soft summer a ciernu nosim a je mi to jedno... akurat mi extremne neslusia akekolvek zemite teple tony a slusi mi ruzova :D si nevyberes no.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KAIAFOX: No však já taky, ale už se lepším:)
    DEB: Závidím:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam