• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    FAITH
    FAITH --- ---
    Mam rada tieto. Niektore maju vela bavlny, niektore trochu menej. Zalezi na farbe. Ci sa to da zohna v EU netusim.
    https://www.kohls.com/product/prd-6545183/womens-sonoma-goods-for-life-high-neck-layering-tank-top.jsp?color=Soft%20Blue
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    KAIAFOX: taky uvítám tipy na tílka s malým/lodickovym výstřihem (ale ideálně bavlna, popř. bambus)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: ..já zjistila, že jak skoro nemám prsa, vadí mi u tílka větší výstřih, než těsně pod klíční kosti.. pak už to nevypadá dobře a opticky mi to k těm kalhotám do pasu zkracuje trup.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ELIS: Dík ❤️ .no poslední dobou se cítím líp v takový tomboy poloze.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    XMARGE: Ráda bych řekla, že jsem tam, kde jsem chtěla, ale bohužel, ani zdaleka.. teď jsem se musela pořádně živit po operaci kolene, tak mám trochu depku a najíždim opět na cut.

MART1NKA: Tohle je z Decathlonu z fitness uličky, taková krepatá umělina, ale líbil se mi střih. Jinak přijímám tipy, kam na tílka. Zatím jsem moc neuspěla.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Kde kupujes tielka? :)
    ELIS
    ELIS --- ---
    KAIAFOX: Oou, tohle má takovej retro maskulinní feel a tím je to velmi sexy!
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    XMARGE: Kaia zvedá masakr. Ale jasně, přidáme váhy. Včera jsi mi potvrdila, že sílu máš, takže dostaneš větší kettlebell ;-)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KAIAFOX: wau ty ramena! chci vypadat jako ty!
    VESTIGIA: můžeš mě, prosím, vysekat, abych měla ruce jako Kaiafox?:o)))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    VESTIGIA: Aww, díky ❤️ ..zrovna dneska jsem se zase málem uvztekala v kabince, jakej jsem mutant, že mi nic nesedí a radši šla do dětský sekce klukům pro ponožky :D.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NEI: mámou. Historicky z ni nekdo propadl panice s vykrikem "taska z tuzek! Ona ma tasku z tuzek!!!"
    NEI
    NEI --- ---
    GIRAFFKA: To jest tebou vyrobená pastelková kabelka?
    Ou maj!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Velkej overal presel. Tenhle nepresel. Manzel to skoro oplakal a tvaril se VELMI nesouhlasne. Neni to moc videt,ale nad prsma je predel a ta cast ke krku je z husty sitoviny.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    KAIAFOX: tohle ti sedí víc. Jsi fakt nádherná.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Jsem se těšila, že jednou budu nosit roztomilý letní šaty s tenkýma ramínkama.. no tak nic.

RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MADIETTA: myslím, že to ten výtvarný efekt skutečně má.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: jsou tam všechny barvy, které mám jinde :)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    NEI: v těch šatech ta čelenkova modř taky vykukuje
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NEI: já myslím, že to funguje tak, jak je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam