• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    KLEER: Je to z Wicked kolekce od OPI. Hledala jsem něco, co vypadá jako zlatohlávek. :)
    KLEER
    KLEER --- ---
    ELSINOR: a mně se líbí ta zmijozelská pedikúra :D
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Zase šaty :)

SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Ich bin ein Oipooiker. Mullet style

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Market of Stars mě teda nadchli, krásný věci a skvělá kvalita. Mám na cestě další balíček a děsný nutkání objednat ještě něco. :)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Na výletě

ELIS
    ELIS --- ---
    Dnešní radosti v sekáči: šaty (93% viskóza, 7% elastan) a tričko.

NEI
    NEI --- ---
    MULTICAT: nejbožejší
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Zahajeni KVIFF

HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Reakci na outfit. ;)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: to je hlavolam, jak jsi mohla mit reakce uz pri psani toho prispevku :)
    NEI
    NEI --- ---
    dneska jsem bez podprsenky očividně oblíbená -
    ještě jsem ani nedojela z bodu A do bodu B a už mám v poště reakci jako bych si dala inzerát do sexseznamky :-)))

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SOLEI: Tohle mne vždy štvalo - do mne roky mamka dula, že se oblékám usedle a měla bych být více trendy. A je třeba být vyladěná (což mi přijde zrovna u devadesátkové módy slušný paradox, osmdesátky ani nekomentovat).

Jela a jedu si svoje - na trendy se*e pes. A baví mne, když z dané kombinace něco vyčnívá. Prostě to ostatní přesně podtrhne.
    Už jen botami a hlavně páskem se dá udělat tolik…
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SOLEI: ale ona opravdu nemyslela pastelovou, ale pastelkovou, jak měla Giraffka v tom odkazu - kabelku z pastelek. :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MATES169: Děkuju moc! Ono to bude u nás doma, takže právě kabelka odpadá a boty musí být bez jehel, protože zahrada. Vaňka už poslouchám.
    MATES169
    MATES169 --- ---
    LORAIN: to teď přesně řešil Vaněk ve fashion bossovi, takže doporučuji kouknout: https://www.stream.cz/fashion-boss/hvezdy-se-vyletnily-a-filip-vanek-radil-jestli-chcete-byt-pohodlne-zustante-doma-vzkazal-drsne-65550747
    Ale tak nějak ve zkratce to chce doplňky ( brýle, šperky), odpovídající kabelku a boty do špičky, případně zajímavě uvázaný šátek na hlavu a dodat nějakou barvu ať už na botech nebo kabelce.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LORAIN: sluší ti, o tom není pochyb. Na garden party bych volila neco vzdusnejsiho a ne komplet černé. Takový ten garden look dobře udělá klobouk, já sama ale nevim, jaký bych k těmto šatům vzala.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    NEI: překlep. My padesátnice s květákem a nadváhou už i blbě vidíme.....pastelovou. jo no, v dobách našeho mládí nás učili všechno vyladit. Ale ono to není ono,pokud řeším cokoliv jiného u oblečení než pohodlí, tak právě ta hra je to co mládí odděluje od usedlosti.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Hodí se tyhle šaty na garden party? A jak je doladit, aby to celé vypadalo dobře?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam