• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASWEBY - tvorba malorozpoctových, formou bartru, na splatky, spoluučasti na zisku ....atd nabídky, poptavky, napady, ukazk
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Cus

    Potreboval bych jednu vec … mame eshop.haha.cz … ale pokud lidi zadaji rucne www.eshop.haha.cz tak se k nam nedostanou … nevite kde to ve wedos administraci nastavit?

    Diky
    BOAR
    BOAR --- ---
    Ahoj, kamos hleda nekoho, kdo mu udela webovky jeho srtrucny popis: "neco jako www.big-wall.cz nebo www.hangarbrno.cz ...nevime ještě přesně co bude muset umět ale chcem to mít pokud možno hezčí než konkurence a technicky posunuté dál.. Systém it na kterém poběží vstupy pokladny atd je napojen prostřednictvím api rozhraní XML"

    kdyztak nejakej kontakt do posty ... predam.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    HORST_FUCHS: jak sem psal jestli ti to staci tak jak to je na tom webu co jsem delal
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KUNKU:

    Mel bych zajem, kdyztak posta
    KUNKU
    KUNKU --- ---
    Ahoj, měl by někdo zájem pro kámošku z prahy udělat webovky? Provozuje nějaký restaurace a pár klubů.. Nevim o co přesně půjde
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    HORST_FUCHS: skoda žes ji koupil, ja ted dělal s jednou stejnou zadarmo :) https://promenadethemes.com/demo/super-construction/
    todle sem zní udělal:
    Stavební firma - Reno s.r.o. - Stavební a inženýrská činnost, kompletní stavby a rekonstrukce na klíč
    http://test.reno-sro.cz

    na co ji chces upravit ty ?
    GORA32
    GORA32 --- ---
    Ahoj, hledám šikovného webdesignera/programátora v Joomla

    více do SZ, díky !
    ANACHIEL
    ANACHIEL --- ---
    Cau borci, hledam nekoho na tvorbu webu - dost mozna kombinaci dvou lidi grafik + programator vzhledem k pojeti webu, si myslim ze to malo kdy zvladne jeden clovek. Chystame celorepublikovy projekt s charitativnim fondem pro hendikepovane deti, ocekavame slusny vystup co se vysledku akce chysta - mezi nasimi patrony se zacinaji vyskytovat zajimava jmena k propagaci a vypada to dobre - bohuzel zatim v tomhle smeru nemame ale volny rozpocet k tvorbe webu a proto jsem se chtel zeptat jestli se tu nenajde nekdo kdo by mel zajem podilet se na projektu i pres tuhle prekazku, pokusil bych se pro nej za predpokladu sehnani vetsiho partnera a navyseni rozpoctu sehnat nejakou odmenu... bohuzel nyni to neni v mych silach slibit na 100% v pripade zajmu mi dejte vedet :)
    BACHOR
    BACHOR --- ---
    Hoj, jsou tu nějací speciálisté na affiliate marketing, kteří by mi pomohly rozběhnout affil na Designové obaly na cigarety? Produkt zatím nemá v ČR konkurenci a s přibývajícími zlobrázky na krabičkách se stává velmi poptáváným zbožím. <b>Provize 25% z prodeje!</b> Detaily jsou na https://www.smokeshirt.cz/affiliate-login/. Díky za tipy a případné nabídky













    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    CHRONOS: Flash uz (nastesti) nefunguje poradne ani na desktopu. Doporucoval bych to udelat zgruntu a bez nej. (Predem se omlouvam za zpusobenej flame...)
    CHRONOS
    CHRONOS --- ---
    Potřebuji přetavit web, kde představuju svou práci (šperkařské kolekce, snubáky, apod.) do verze pro mobily.
    http://www.adeladousova.cz
    Flash prezentace na mobilech nefungují - je třeba asi udělat nový web, ale jednodušší systém prezentací. Vzhled a design cca zachovat, stejně texty a fotky. Je tu někdo, kdo se tím zabývá a mohl by mi udělat cenový odhad?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Hledam nekoho kdo se koukne na ux jednoho webu postaveneho na Drupalu a Bootstrap sablone. Jde mi citelnosti, prehlednost a tak. Odmena jista.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HORST_FUCHS: Jo. Ale jsem z ovy :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HORST_FUCHS:
    pak je lepsi si s nekym sednout na pivo a on to z tebe vylame... to bude teprve zadani a na tom se pak da dale stavet...

    Protoze neco kalkulovat bez zadani je prusvih...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HORST_FUCHS:
    zacal bych tim ze ty funkcionality popisu. Protoze zakladat neco na funkcich jineho webu kde nevidis(m) do adminu, do superadminu, do backendu, ... a davat na to kalkulaci je cesta do pekel.

    Co kdyz chodi z toho webu (aniz bych ho otevrel) nejake notifikace, co kdyz to ma watchdog, ... To mam jako cuchat?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Hledám někoho kdo mi poradí jak vytvořit okno na titulce, kde budou titulky aktualit a okno s aktuálním obsahem Facebooku. Je to charita, tak prosím jen vážné zájemce, kteří chtějí pomoci postiženým. Předeme díky :-)
    MARKETENKA
    MARKETENKA --- ---
    ahoj hledam nekoho kdo mi vytvori jednoduchy eshop. vice ve zpravach. dekuji :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Hledam za referenci, ci mensi odmenu nekoho kdo mi pomuze doladit desing weboveho magazinu o hudbe. Jedna se o Bootstrap sablonu. Zadna velka grafika, spis typografie, barvy atd. Vice info v poste.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MORTE:
    tu cenu sis odhadl sám a nebo to ti odhadl ten co chce ty peníze (provize)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam