• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASWEBY - tvorba malorozpoctových, formou bartru, na splatky, spoluučasti na zisku ....atd nabídky, poptavky, napady, ukazk
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HORST_FUCHS: Jo. Ale jsem z ovy :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HORST_FUCHS:
    pak je lepsi si s nekym sednout na pivo a on to z tebe vylame... to bude teprve zadani a na tom se pak da dale stavet...

    Protoze neco kalkulovat bez zadani je prusvih...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HORST_FUCHS:
    zacal bych tim ze ty funkcionality popisu. Protoze zakladat neco na funkcich jineho webu kde nevidis(m) do adminu, do superadminu, do backendu, ... a davat na to kalkulaci je cesta do pekel.

    Co kdyz chodi z toho webu (aniz bych ho otevrel) nejake notifikace, co kdyz to ma watchdog, ... To mam jako cuchat?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Hledám někoho kdo mi poradí jak vytvořit okno na titulce, kde budou titulky aktualit a okno s aktuálním obsahem Facebooku. Je to charita, tak prosím jen vážné zájemce, kteří chtějí pomoci postiženým. Předeme díky :-)
    MARKETENKA
    MARKETENKA --- ---
    ahoj hledam nekoho kdo mi vytvori jednoduchy eshop. vice ve zpravach. dekuji :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Hledam za referenci, ci mensi odmenu nekoho kdo mi pomuze doladit desing weboveho magazinu o hudbe. Jedna se o Bootstrap sablonu. Zadna velka grafika, spis typografie, barvy atd. Vice info v poste.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MORTE:
    tu cenu sis odhadl sám a nebo to ti odhadl ten co chce ty peníze (provize)?
    MORTE
    MORTE --- ---
    vymyslel jsem takovej projekt, potřeboval sem udělat web, šel s nim za známym na digital agency, řekl mi že to budou celý financovat za provizi. Mužete mi prosim vás někdo poradit jak to chodí s výší a s vyplácením takovýhle provize?? je to web cenově ke stotisícím
    EWISEG
    EWISEG --- ---
    oběhám za rozumnou cenu praha a okolí
    EWISEG
    EWISEG --- ---
    vytvářím reklamu,letáky propagace s podklady i tisk
    PEKU
    PEKU --- ---
    Potřebuje někdo kvalitní webové stránky :) stačí napsat
    ZOOH
    ZOOH --- ---
    Dobrý den, nabízím tvorbu webu - jak malých, nízkonákladových (nemám problém ani se splátkami nebo pronájmem webu) - tak velkých, rozsáhlých.
    Dokáži vám udělat opravdu řešení na míru vašim potřebám, ať už potřebujete jednoduchý, levný ale funkční web pro vaše klienty, nebo velkolepý, graficky výrazný web pro uchvácení každého kdo na něj zavítá. Informace a kontakt najdete zde: www.zooh.cz Budu ráda když se ozvete, určitě se domluvíme.
    SHIVALA
    SHIVALA --- ---
    Hledám někoho, kdo zvládne za rozumný peníz, vytvořit web, který by sloužil ke sběru výzkumných dat - ideálně do dvou týdnů.
    Web nebude veřejně přístupný, bude vyžadována registrace schvalovaná administrátorem. Po registraci a přihlášení se zjeví seznam projektů. Nový projekt může zadat pouze administrátor. (postačí dvě úrovně oprávnění: registrovaný uživatel, administrátor.)
    Admin může zadat nový projekt – na stránce se seznamem projektů bude vypisován jejich seznam s krátkým popisem. Při zadání nového projektu vyplní údaje dle bodu I.
    I. Definice projektu:
    1) Textové pole o cca 250 znacích pro název projektu.
    Př.: Standardizace Novákovy škály aktuálně prožívané úzkosti a její vztah k míře a způsobu užívání návykových látek.
    2) Textové pole o cca 1000 znacích pro stručný popis projektu.
    Př.: Textové pole pro kratký popis projektu. (Např. Cílem projektu je nasbírat 450 vyšetření Novákovo škálou aktuálně prožívané úzkosti, spolu s dotazníkem životního stylu a návykového potenciálu. Vyšetření budou provedena na zdravé populaci, stratifikované podle pohlaví, věku, místa trvalého bydliště a počtu let vzdělání. Vylučující kritéria jsou: diagnostikovaná závislost na alkoholu. Sběr dat bude zahájen 1.1.2013 a zakončen někdy jindy...
    3) Pole (př. checklist?) obsahující seznam grupovacích (kontrolovaných) proměnných. (co to je bude řešeno v rámci administračního rozhraní v bodě II)
    4) Pro každou zvolenou proměnnou bude definován rozsah jejich tříd.
    př. věk: 20-29let, 30-39let, 40-49let, 50-59let, 60-69let, 70-130let
    5) pro každý rozsah bude určen maximální počet výskytu (absolutně - v rámci daného projektu) a případně i maximální počet výskytu v rámci dané podskupiny (př. ženy v dané věkové skupině )
    Po rozkliknutí projektu na straně s výpisem jednotlivých projektů se objeví seznam aktuálního stavu např: celkem údaje od 20ti subjektů, 9 mužů, 11 žen, 6 ve věkové skupině 20-29, 5 ve věkové skupině 30-39, 7 ve věkové skupině 40-49, 2 ve věkové skupině 50-59, 0 ve věkové skupině 60-100.
    zbývá X osob ve věkové skupině Y, nemůže se jednat o ženy (např.)

    II. administrační rozhraní
    -lze v něm zadávat nové projekty (viz. I)
    -lze definovat nové proměnné (její název, typ hodnoty) - veškeré proměnné jsou globální, v rámci jednotlivých projektů se pak ad-hoc definují jejich rozsahy a maximální povolené počty výkytů hodnot v daném rozsahu, které se hlídají jen lokálně

    III.
    Uživatelské rozhraní – 1)po rozkliknutí daného projektu se uvidí aktuální stav (kolik proměnných v jaké kategorii (rozsahu) již je, kolik jich chybí a jaké rozsahy (nebo jejich kombinace) už se nemají sbírat.
    2)uživatel buď uploadne formulář v xls, nebo (lépe) vyplní data přímo do online formuláře generovaného na základě definice projektu
    3)uživatel může před uploadnutím rezervovat určitý typ dat – např. se chystá sbírat data v domově důchodců a tak si zarezervuje 10 vyšetření lidí na 65 let (počet dní na kolik lze rezervovat sběr určitých dat se nastavuje v administraci každého projektu)
    4)uživatel může svá data editovat a mazat
    5)pod základní informací o projektu a pod údajem o tom kolik jakých dat je nasbíráno se zobrazuje historie toho kdo kdy přidal\editoval\smazal jaká data.

    Pošta, díky.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    no nic moc :)
    LULU
    LULU --- ---
    funguje to tu jeste?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    zdravím,
    nevím jsetli se ptám na správném místě, ale zkusím:

    je možné jakkoli zjistit "stáří" konkrétní webové stránky? Resp. datum jejího vzniku? Jde mi o to, že existuje web, jehož součástí byly před nějakou dobou nějaké stránky, a dnes jsou jeho součástí kromě stránek původních i stránky nové a rád bych zjistil, zda je možné nějak rozklíčovat, které stránky patří mezi ty původní a které mezi ty nové.

    díky moc !!
    K.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DANNY_OCEAN: je to tam:

    Chorvatsko - co je a co není v ceně, trasy plaveb
    http://www.jachta-dovolena.cz/chorvatsko/

    CHORVATSKO
    Ceny plaveb - mimo sezonu již od 9 tis. za osobu!!! Přesnou cenu však doporučujeme zjistit přímo v naší kanceláři (viz "Kontakt" nebo můžete použít formulář, který najdete na těchto stránkách v záložce "Napište nám"). Cenu ovlivňuje vždy hned několik faktorů a sice termín plavby, počet lidí a samozřejmě také konkrétní trasa a výběr lodě.

    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    ZABIAS: BTW - trochu mimo otázku- jak se pohybujou ceny pobytu na jachtě?nikdej sem to na webu nenašel a docela mě to zaujalo :)...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    webnode.cz


    btw spustil sem si novej web ale nejak mi tam nefungujou tlacitka like na facebook nejaka rada ? : www.jachta-dovolena.cz

    btw pochybuji ze to bude vydelavat ale prest bych rad nejake prolinky vymenil kdyby mel nekdo zajem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam