• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MACHEPELA: Teď jsem kýchla :o) Pokaždé, když se mi to stane, tak řeknu SHIT (nebo německý - a to častěji - ekvivalent), ani nevím, proč to dělám, ale dělám to tak již dlouho. Jakoby to umocňuje ten moment úlevy.
    A pak jsem taky zjistila, že se mi strašně moc líbí psát na klávesnici notebooku. a nejlépe fontem, co používá nyx ... ach ... jsem já to n o r m á l n í ...
    THLASPI
    THLASPI --- ---
    taky je báječný namočit si konečky prstů do rozehřátýho vosku a když vychladne tak se jima dotýkat věcí....jestli jste to nezkoušeli, tak vřele doporučuju...:)
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    ....pohyb sněhu po silnici ,když projede auto, anebo stékající kapka na oroseném okně,uplně vzadu v tramvaji,zavřít jedno oko a pozorovat okolí skrz cestičku oné kapky...
    pak vůně knihy,papírů a barev.Toulání se a kochání se detaily čehokoli.
    anebo ten okamžik ,než si kýchneš a blažený pocit potom;)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: takže reakce na tohle... Dnes ráno jsem si zas nastavila budíka na brzo, že budu "dospávat". Jenže jsem byla v bytě sama a kočka si zvonění budíku vyložila jako "vstáváme", takže mi začala rajtovat po hlavě. občas mám chut vykuchat to
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Očuchávání ještě úplně nezralého banánu.
    GAF
    GAF --- ---
    Občas si v obchodě uvědomit, že teď, když jsem veliký jako ti dospělí, tak už nemusim zbytečně toužit po nějaký sladkosti nebo se dožadovat maminky, ať mi jí koupí, ale můžu se po ní natáhnout a koupit si jí sám.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    pozorovat ho, když spí
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    RUSALKA: jj, pozorování lidí dělám taky
    BELSAMBAR: s tou hudbou stopro pravda, taky si ráda pouštím hudbu do "houpačky mezi snem a bděním", kdy polospím, polobdím :-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TOM: to taky dělám :-D
    THLASPI: taky znám!

tyjo tyjo tyjo, čím víc to tady čtu, tím víc žasnu, kolik máme společných věcí a že Amélie fakt nebyla jenom taková ojedinělá hodná podivínka :-))
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Líbat jeho blonďaté fousky pod dolním rtem ... to je něco tak sametovýho a příjemnýho ...
    GAF
    GAF --- ---
    THLASPI: LOFR
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    THLASPI: Tohle jsem dělala už jako dítě, když jsem spala u babičky. Babička mě přišla vzbudit "do školy" a pak mi řekla, že je sobota. Babička moje zlatá, jakpak se tam nahoře asi má?
    MONKER
    MONKER --- ---
    Paráda je při pozorování lidí najít toho co se tváří jako největší bručoun, usmát se na něj tak, že on zničehonic, aniž by si to uvědomil opětuje úsměv - :) - to zahřeje 2x
    THLASPI
    THLASPI --- ---
    RUSALKA: jojo, pozorování lidí, to je kapitola sama pro sebe, bez toho by cestování v MHD ztratilo snad skoro všechen smysl...ehm, kromě té přepravy cestujících...:)
    BELSAMBAR
    BELSAMBAR --- ---
    THLASPI: jojo to je nejlepsi .. nekdy kdyz ti hraje nejaka hudba tak se stane soucasti snu .. je to super :)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    THLASPI: To je fakt fajn napad, nekdy vyzkousim :P.

Kdyz mam obcas cas, tak si sednu do nejake tramvaje a dojedu nekam na konecnou :), da se fajn cist anebo pozorovat lidi.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    THLASPI: naprostej souhlas, dnes jsem měla budíka na půl osmou a vstávala jsem v půl dvanáctý (a to jen proto, abych stihla dojít nakoupit, než zavřou:-D)
    THLASPI
    THLASPI --- ---
    hmm...a takhle obzvlášť o prázdninách, když člověk nemusí vstávat, to je nejlepší si nařídit budíka na nějakou nechutně časnou hodinu a po probuzení si užít ten pocit že ještě vůbec nikam nemusí..
    a k ránu se pak navíc zdaj nejlepší sny, který si člověk pamatuje...někdy si toho budíka přeřídim pak ještě dvakrát třikrát a co usnutí to další parádní sen...
    GAF
    GAF --- ---
    wow, to dělam taky
    TOM
    TOM --- ---
    GAF: NZ .)

při nakupování v marketu provádět s vozíkem psí kusy - lokty opřít o madlo úplně na krajích, chytnout se bočnic, vzepřít se tak a maximálně odlehčit tělo a tradá... běhání (v "našem" plusu mají všude dlaždičky - dělá to ratatatatatata .)), otočky (90, 180, 360°) atp. :o)
    dělám to pokaždý a ještě mě nikde nikdo nenapomenul
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam