• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    MORGAINE: tak to jsme dělali taky a když se někdo dohodl, že jídlo druhýho mu chutná víc, mohl vyměnit.. super záležitost
    KIM13
    KIM13 --- ---
    Wilhelm Psohlavec .-))) (psohlavec orinocký)

    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    KIM13: Jak se jmenuje hadík? :)
    To je fajn...
    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    SOPHINKA: mnsa na htf, volba z pěti:)
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    MORGAINE: Jen aby se talíř vrátil ke svému původnímu majiteli... :D
    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    Při obědě ve školní jídelně sednout se spolužactvem a prostřídat mezi sebou při j všechny talíře, se slovním hodnocením ochutnávaných jídel....člověk se pak rád vrátí ke svému talíři.
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    KIM13: Hezky pěkně. :)
    KIM13
    KIM13 --- ---
    ICOUCH: No vydrží. Obtočí se a kouká. Případně vytvoří smyčku a číhá. Když se mu někdo nelíbí, tak vystartuje a hryzne .-))))))))))))
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    KIM13: A to ti na té ruce vydrží tak, že můžeš něco dělat? :) Závist. Neumim si představit, že bych se při venčení Žofky věnovala ještě něčemu jinému. :)
    KIM13
    KIM13 --- ---
    Chodit po zahradě, hada omotanýho kolem zápěstí a něco dělat. Plevelit skalku, stříhat suché větve na vrbě.. A ten had mne jemně, ale pevně obtáčí... Nádhera...
    HELA
    HELA --- ---
    MORGAINE: přesně to samé dneska večer:) po vyčerpávajícím dni a hnusné cestě narvaným vlakem, kdy jsem tři hodiny stála v uličce, uhýbala lidem a snažila se vydržet bolení hlavy a nezvracet, jsem přišla "domů" (k nevlastní babičce, kde momentálně přebývám) a vrhlo se na mě štěně... všechno ze mě spadlo:)
    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    Po dlouhem, nesmyslnem, namahavem dni prijit na navstevu k rodicum , zout boty, obejmout psa, a valet se s nim v jeho pelisku.At uz si rodice pomysli cokoliv.
    AILAS
    AILAS --- ---
    ZOLTY: hehe, na tom jsem take ulitaval. Az jsem si skoro pripadal jak fetak :)
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    MADELEINE: tak to já zase zbožňuju, když mi vlasy voní po šamponu, nebo nějaké vůni.. naprosto na tom ulítávám, takže vlasy mi "musí" pořád vonět
    GAF
    GAF --- ---
    LEMS: wow, to je super, nálepkobratře.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Po těch letech jsem si to uvědomila až teď :: mám moc ráda, když mi voní vlasy po kouři z ohně. Nikoliv z hospody, po kouři z cigaret, pivu a přepáleném tuku, ale přírodné oheň. zachycený na oblečení už to není úplně ono, ale druhý den ve vlasech ... :o)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    EETEE: nejdřív z polévky vybrat všechna mastná oka, pak selektivně zeleninu, kterou nemám ráda, pak maximum vývaru a nakonec si pošmáknout na tom nejlepším, co zbylo :-)
    HELA
    HELA --- ---
    já jako malá sbírala zátky od lahví, takové ty kovové se zoubkatými okraji, měla jsem jich hrozně moc... nedávno jsem si na to vzpomněla, když jsem šla kolem výlohy, kde měli jako dekoreci lahve plné zátek od piva:)
    LEMS
    LEMS --- ---
    GAF: ja takhle od detstvi nalepuju nalepky od bananu, vetsinou to odnese nejaka skrinka, futro nebo tak neco podobnyho kde se pak kumulujou:)
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    Mám ráda, když:
    mi vlasy vlajou ve větru
    prokřupávam ocas svojí hadici
    na vodě s vydrou rozráčim vlnky a o špici to dělá to krásný "cák, cák, cák"
    si šťourám z prstu třísku (nebo spíš když šťourám cokoliv odkudkoliv... Špínu z pod nehtů, zbytky kafe co zůstanou v presovači, onehdá jsem čistila v práci trysku na šlehačku, prostě ten pocit, když odstraním to, co něco co tam někde nemá být)
    nechat se koněm oždibovat
    nešlapu na čáru (třeba na dlažbě, na členitejch chodnících atd.)
    ... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam