• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    FELIS
    FELIS --- ---
    SHERY: tohle dela moje ditko taky a ja se tim nechavam unaset, takze to delam taky :) a pak vypadame spis jako segry :)))
    SHERY
    SHERY --- ---
    včera jsem zkoušela jít po úzkém obrubníku na okraji trávníku.... dětská nostalgie :))
    ELEMENT_CEZET
    ELEMENT_CEZET --- ---
    ...dnes jsem si dal po dlouhé době Atlasku...na ten bonbon jsem už úplně zapomněl...po chvíli jsem rozlousknul tu tvrdou krustu a spolu s čokoládovou náplní se mi po těle rozlilo i tolik nádherných vzpomínek...na chvíli jsem byl opět bezstarostným dítětem vychutnávající si svou sladkost...
    HELA
    HELA --- ---
    další pozorování: je úžasné ve dveřích "procházet zdí", jak se tam odráží ten vršek nade dveřma... levitující kusy nábytku jsou taky geniální, obzvlášť ty, u kterých se nedá na první pohled poznat, že jsou vzhůru nohama... a iluze hloubky, když člověk prochází do místnosti s jinou výškou stropu. ale je potřeba se tím nenechat unést tolik, aby člověk začal narážet do těch neviditelných, ale reálných kusů nábytku:)
    a po čase se z toho docela slušně může zamotat hlava. brr, mám mořskou nemoc:)
    Díky, Woam, za oživení vzpomínek:))
    HELA
    HELA --- ---
    a samozřejmě jsem to musela jít hned znovu vyzkoušet... při té příležitosti jsem objevila jednu obzvlášť odporně vypadající trubku na stropě, o které jsem do té doby neměla ponětí, strašně mě překvapilo okno s nebem dole, a pak jsem vylezla na zahradu a představovala si, že žiju na ostrově v oblacích a jaké by to bylo do toho převráceného nebe skočit:)
    (a sousedi sa na mě asi dívají jako na cvoka;)
    HELA
    HELA --- ---
    WOAM: jéé, to jsem taky dělala:) a představovala jsem si přitom, že chodím po stropě. netušila jsem, že je to tak rozšířená zábava;)
    EETEE
    EETEE --- ---
    WOAM: To jsem dělala taky... :-)

    A ráda jsem koukala přes sklo okna na odraz sídliště, převrácené to vypadalo jako jiné cizí město...
    WOAM
    WOAM --- ---
    FELIS: Tohle jsem mívala taky strašně ráda... do tý doby, než mi dělali enteroklýzu. Pocit, že mi břicho plní studená cizorodá hmota (tehdy nějaký barnatý vápno, aby se to zobrazilo na rentgenovým snímku)... no, při tý vzpomínce se mi dodnes ježí vlasy.

    Ale nedávno jsem si vzpomněla, že jako menší jsem strašně ráda chodila po bytě se sundaným nástěnným zrcadlem (ne moc velkým, člověk se v něm viděl tak po ramena), který jsem si před sebou nesla vodorovně tak, že jsem v zorným poli měla jenom tu odrazovou plochu. Viděla jsem jenom strop - futra dveří, vysoký skříně, různý tvary lamp... a strašně mě bavilo to vnímat jako nějaký sedátka nebo prostě nějakej zvláštní prostor, na kterej se koukám směrem dolů. Futra jsem "překračovala" s kolenama u žeber, dělala jsem, že si sedám na zářivku v kuchyni, představovala jsem si, jak velká bych musela být, abych to mohla mít místo lavičky, a že by pak strop našeho bytu vypadal jako veliká moderní nádražní hala nebo něco takovýho... =)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Miluju jist trochu netradicne. Misto pytliku chipsu jsem si uz v obchode nejednou koupila pytel nakrajeneho a predumyteho listoveho salatu a jak jdu po ulicich, tak ho proste poziram xD.
    (umytyma rukama of kooors!)
    FELIS
    FELIS --- ---
    miluju ten pocit, kdyz mi studena voda klouze jicnem do poloprazdneho zaludku :))))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    BRUSINKA: miluju pračku - že maká za mě! (kdo nepral na valše, nepochopí...)
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    Sudnavání žlutých čepiček ze zavřených odkvetlých pampelišek. A taky ten okamžik, kdy jdu v rozjíždějícím se vlaku nebo autobusu proti směru jízdy a koukám z okna a ve chvilce, kdy vozidlo nabere tu správnou rychlost, jdu, ale vlastně stojím na místě. Snad to bylo oboje srozumitejné. :)
    ELS
    ELS --- ---
    K_BOT: No uplně! :) Taky si to vždycky užívám, když jdu kolem té "naší" do práce... ;)
    HELA
    HELA --- ---
    minulý týden jsem usilovně drhla nový pokoj na koleji - v desátém patře - do kterého jsem se nedávno nastěhovala, zamyslela se, že bych si měla dát pauzu a něco sníst, než padnu, zamyslela se nad tím, že mám nějak moc pečiva... a najednou, ani nevím jak, koukám, že sedím na stole a krmím z okna racky:) naprosto úžasná letecká akrobacie!:) nemluvě o tom, že je úžasný pocit, dívat se jim doslova z očí do očí:) Někdy mi před oknem přibrzdí, vznáší se jako helikoptéra a čekají, až něco hodím:)

    a druhý den jsme s kamarádkami seděly dole pod kolejemi a z balkónu tam pár lidí vypustilo celou horu balónků, a jak letěly dolů, to byla taky krása:)

    teď už tu jen mít ten tobogán z desátého patra dolů a bazén na střeše, co jsme si dneska vybájily:D
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    mame v ulici pradelnu - to je samo o sobe takovy hezky, ale obzvlast rano, kdyz je jeste chladno, clovek jde kolem do prace/do skoly a zrovna se otevrou dvere a na cloveka dejchne velkej mraj teplyho vzduchu kterej voni jako ten uplne nejobycejnejsi praci prasek... ale voni krasne... !
    KETA
    KETA --- ---
    moje male radosti poslednich dnu: ocuchavani vseho co kvete, poslouchani ptacich serenad, behani v desti a chytani kapek do pusy ;))
    FELIS
    FELIS --- ---
    ZUZKAOU: GABBIANO: no, vy jste kouzelny :D a ja to po sobe trikrat cetla, jestli je to pochopitelny, pac mi hlavou bezely velmi podobny myslenky :DDD
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    ZUZKAOU: Já taky. :D
    Ale racčí křik miluju.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FELIS: původně jsem četla raci a docela dlouho dumala nad tím, jak proboha křičí rak :-)
    FELIS
    FELIS --- ---
    Po nekolika letech se na Machovo jezero vratili racci :))).
    Ten jejich charakteristicky krik, ktery mi pripomina detstvi, mi moc chybel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam