• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru

    Házení žábek do vody, zanořování ruky do pytle se zrním, pomalé poklepávání lžičkou na krustu oblíbeného crème brûlée.
    Jaké jsou vaše malé radosti, které vás uklidňují a prosvětlí vám den?
    rozbalit záhlaví
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    TAMARIX: No, řešení je to hezké, ale nějak mi v tom chybí ta dětská radost z toho rozbíjení...:) I kdyby jeden na mě a jeden na přítele, tak stejně budeme mít 21 talířů a stačilo by deset, takže těch jedenáct můžem klidně věnovat:) Ale myslím, že osobně potřebuju rozbít minimálně 3.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ANIQUE: Spíš bych to věnovala potřebným nebo dala na aukro.. ;-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ANIQUE: jdi do toho tygře :)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Přemýšlím při mytí nádobí a přemýšlím o tom, že bych si udělala radůstku. Měli jsme všehovšudy 6 talířů dohromady i s malejma (bydlíme tu dva) a tchýně nám vnutila skoro celou sadu (17!!!) stejných jako ty naše... Přitom bychom měli dostat krásnou soupravu od keramičky. Přemýšlím, že bych jich pár vzala a s rozeběhem hodila na zem. Tak ono by to nebylo na škodu, protože za a) zbyde nám talířů více než jsme měli před tím, b) míň jich ušpiníme, c) míň jich umyjeme najednou, d) dostanu ze sebe vztek na to, že jí neumím říct ne...:)
    FELIS
    FELIS --- ---
    S mym ditkem jsme dneska postavily dum :-) ten ze sisek, mechu, listi a klaciku.

    Btw Kdyz budete mit hodne spatnou naladu, tak takovahle seberealizace za a) nic nestoji, b) vidite vysledek hned c) nalada se vam zvedne a za d) treba se tam opravdu nekdo nastehuje :DDD

    GAF
    GAF --- ---
    Když mi od nějaké známé osoby přistane v mailu na NYXu pošta.
    PEPAZDEPA
    PEPAZDEPA --- ---
    MONROE: já dnes pozdě v noci/brzo ráno ležel po partičce pokeru (a, přiznejme si to, lehce posilněn vínkem) s kamarády na loučce před vesnickou chalupou, ticho, tma a pozorovali jsme jasnou oblohu s hvězdami...čas jako by se v tu chvíli zastavil, neexistovalo nic než přítomnost. Jediná výhoda těchto přiteplených dnů. :-)
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Prožívala jsem teď finále MS ve fotbale se svým mužem ve Španělsku a bylo to strašně fajn, jako vždycky, když se něco velkého vyhraje a všichni z toho mají radost, i když se o to vůbec nezasloužili. A najednou jsem si uvědomila, že ta společná radost je vlastně obrovská vlna pozitivní energie, člověk by se jí skoro dokázal dotknout. Jo, společná radost je velká radost, takže sem vlastně ani nepatří.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    miluju pocit čistoty, když člověk vyleze ze sprchy a cítí na kůži vůni šampónu
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    vždycky, když si koupím něco nového, postavím si to na stůl a chvíli se na to beze slova koukám... mam z toho pak hroznou radost :)
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    Jednou z mých malých radostí je, když si koupim nový boty a v den, kdy v nich jdu poprvé ven, si je obuju už třeba půl hodiny před odchodem, chodím v nich po doma a pak jdu bez přezouvání rovnou ven... To je pocit! :D
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ta chata v lese na kopečku .. všude jen les ,louka ,lesní jahody .. ticho .. zvuky ptáků,šustění v trávě .. jen já a můj drahý .. uculování a pohledy do očí .. historie té chaty .. patřila hraběnce ,ty příběhy co s ní souvisí .. je to takový místo daleko od reality ,čistý vzduch .. nemůžu se dočkat až tam budem přes noc! .. jakoby ten les byl náš .. jen náš.
    KULA
    KULA --- ---
    Prave mi v praci po x letech odblokovali firewall a na nyxu a vlastne na celem internetu ted vidim i obrazky. Vase ikonky uz nejsou bile ale obsahuji Vase avatary, muzu si prohlizet i auditka s fotkama. Vivat barevnemu internetu!
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    BOUKYNA: Mě vždycky uklidňovalo prozpěvovat si do toho hučení... Přišlo mi, že mě tak nikdo neslyší...
    Pár let na to si pořídím kočku, zjistím, že se bojí vysavače. Pomalu se začínám vysavače taky bát a dávám ho kamarádovi za to, že nám vyrobil postel u stropu.
    Od té doby zametám a musím každý den, jsou tu chlupy a já často dělám věci na zemi. A to je moje radůstka... Vím, že mě to strašně zdržuje, ale zametání nenadělá rámus. Stejně tak melu kafe v ručním mlýnku, vyhodila jsem televizi i mikrovlnku... Ale pračku a počítač nedám:)
    BOUKYNA
    BOUKYNA --- ---
    Zvláštní pocit mi přináší, když vysávám a slyším, jak do vysavače lítají drobky apod. Pro mě to má snad až uklidňující účinek:D
    HELA
    HELA --- ---
    mám taky zážitek do škatulky, podnikli jsme s kamarádem neplánovaně výpravu na střechu, brzo ráno, chtěla jsem jít spát, ale nabídka výlezu do takové výšky mě moc lákala... vyšplhali jsme tam, vysoko a rozhled, a v tu chvíli právě a přesně začalo svítat, sluníčko vylejzalo nad hory, tak jsme tam jen mlčky stáli a koukali, jak se pomalu zvedá nad obzor, dokud není venku celý...

    pak jsme si lehli a spali jsme na střeše:)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ANIQUE: Juuu! :))
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    GABBIANO: Přítel taky NENÁVIDÍ nakupování, takže jsem měla strach z jedné věci - vybrat látku na svatební oblek. Zašli jsme do obchodu - já s hlavou zaraženou mezi ramena, on s touho otočit se už ve dveřích. Vešli jsme dovnitř, vybrali krásnej kvalitní materiál, zaplatili a šli:D Totální euforie:)
    FELIS
    FELIS --- ---
    vypnout plotnu a jit na prvni boruvky v sezone s plechackem :)
    GAF
    GAF --- ---
    Mžourat do oblohy, kde hodně svítí sluníčko, ale ještě ne do slunce samotného a co nejvíc vnímat to světlo a teplo a nejlépe bez mrknutí.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Juuu, predevcirem jsem se na Vysehrade presvedcila, ze sedet na zidce, koukat na vecerni prahu, ale hlavne pohupovat nohama v provonenem letnim vzduchu, je krasny :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam