• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru

    Házení žábek do vody, zanořování ruky do pytle se zrním, pomalé poklepávání lžičkou na krustu oblíbeného crème brûlée.
    Jaké jsou vaše malé radosti, které vás uklidňují a prosvětlí vám den?
    rozbalit záhlaví
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    RUSALKA: když už jsme u toho. miluju,dyž mi přijde dopis nebo pohled.to vzrušení při koukání dirkama do schránky a vyšťourávání psaní ze schránky klacíkem...milovala jsem to.nejintenzivnější to bylo a je vždycky v létě:)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Dneska rano, kdyz jsem jela od babicky, ktera bydli v panelaku, jsem prosla kolem schranek s cerstve dorucenymi dopisy, letaky a novinami..a strasne krasne a zvlastne to tam tim papirem vonelo a mne se vratil zase kus detstvi :).
    GAF
    GAF --- ---
    Když jdu do práce na denní kolem těch šesti ráno. Nejlépe v zimě, když je ještě tma Všechno zeje tichem na pomezí snu a reality a cosi jako všudypřítomná brána do jiného světa postupně mizí pryč. Jako kontrast k tomu živě jiskřící vzduch, který si nic nenechá namluvit a přesto se s tou atmosférou kamarádí.
    GAF
    GAF --- ---
    Tenhle klub a většinou většina čehokoliv, co tu je.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    FELIS: ráda to dělám.. těíším se až emka bude mít dost rozumu na to to pochopit a pohrát si..)) možná už na podzim..))

    sem nevěděla, že je radůstka být máma..))
    HELA
    HELA --- ---
    ANIQUE: já bych teda potřebovala mít stranou pár talířů pro případ akutní potřeby:) jestli ti to udělá radost, jdi do toho;)
    FELIS
    FELIS --- ---
    ANIQUE: tak jich par prodej a zbytek rozflakej :) boze...jak ja bych se pridala!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANIQUE: já mám pro dvoučlennou domácnost (mnou vybíraný) jídelní servis pro 12 osob (dobře, jeden malý talířek chybí), plus ještě 18-kouskovou klasickou (poděděnou) sadu, kterou používám jako pracovní (na rozmrazování masa, ukládání nakrájených surovin během vaření, do ledničky a tak) a přijde mi to jako vcelku rozumné množství, nedovedu si představit fungovat se šesti talíři...

    holt každý to máme v kuchyni jinak :-)

    s čímž se pojí moje malá radost - servírovat návštěvám jídlo ve sladěném servisu - od polévky přes kompotové misky až po šálky na kávu mám všechno ve stejném dekoru :-)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    TAMARIX: No, řešení je to hezké, ale nějak mi v tom chybí ta dětská radost z toho rozbíjení...:) I kdyby jeden na mě a jeden na přítele, tak stejně budeme mít 21 talířů a stačilo by deset, takže těch jedenáct můžem klidně věnovat:) Ale myslím, že osobně potřebuju rozbít minimálně 3.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ANIQUE: Spíš bych to věnovala potřebným nebo dala na aukro.. ;-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ANIQUE: jdi do toho tygře :)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Přemýšlím při mytí nádobí a přemýšlím o tom, že bych si udělala radůstku. Měli jsme všehovšudy 6 talířů dohromady i s malejma (bydlíme tu dva) a tchýně nám vnutila skoro celou sadu (17!!!) stejných jako ty naše... Přitom bychom měli dostat krásnou soupravu od keramičky. Přemýšlím, že bych jich pár vzala a s rozeběhem hodila na zem. Tak ono by to nebylo na škodu, protože za a) zbyde nám talířů více než jsme měli před tím, b) míň jich ušpiníme, c) míň jich umyjeme najednou, d) dostanu ze sebe vztek na to, že jí neumím říct ne...:)
    FELIS
    FELIS --- ---
    S mym ditkem jsme dneska postavily dum :-) ten ze sisek, mechu, listi a klaciku.

    Btw Kdyz budete mit hodne spatnou naladu, tak takovahle seberealizace za a) nic nestoji, b) vidite vysledek hned c) nalada se vam zvedne a za d) treba se tam opravdu nekdo nastehuje :DDD

    GAF
    GAF --- ---
    Když mi od nějaké známé osoby přistane v mailu na NYXu pošta.
    PEPAZDEPA
    PEPAZDEPA --- ---
    MONROE: já dnes pozdě v noci/brzo ráno ležel po partičce pokeru (a, přiznejme si to, lehce posilněn vínkem) s kamarády na loučce před vesnickou chalupou, ticho, tma a pozorovali jsme jasnou oblohu s hvězdami...čas jako by se v tu chvíli zastavil, neexistovalo nic než přítomnost. Jediná výhoda těchto přiteplených dnů. :-)
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Prožívala jsem teď finále MS ve fotbale se svým mužem ve Španělsku a bylo to strašně fajn, jako vždycky, když se něco velkého vyhraje a všichni z toho mají radost, i když se o to vůbec nezasloužili. A najednou jsem si uvědomila, že ta společná radost je vlastně obrovská vlna pozitivní energie, člověk by se jí skoro dokázal dotknout. Jo, společná radost je velká radost, takže sem vlastně ani nepatří.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    miluju pocit čistoty, když člověk vyleze ze sprchy a cítí na kůži vůni šampónu
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    vždycky, když si koupím něco nového, postavím si to na stůl a chvíli se na to beze slova koukám... mam z toho pak hroznou radost :)
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    Jednou z mých malých radostí je, když si koupim nový boty a v den, kdy v nich jdu poprvé ven, si je obuju už třeba půl hodiny před odchodem, chodím v nich po doma a pak jdu bez přezouvání rovnou ven... To je pocit! :D
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ta chata v lese na kopečku .. všude jen les ,louka ,lesní jahody .. ticho .. zvuky ptáků,šustění v trávě .. jen já a můj drahý .. uculování a pohledy do očí .. historie té chaty .. patřila hraběnce ,ty příběhy co s ní souvisí .. je to takový místo daleko od reality ,čistý vzduch .. nemůžu se dočkat až tam budem přes noc! .. jakoby ten les byl náš .. jen náš.
    KULA
    KULA --- ---
    Prave mi v praci po x letech odblokovali firewall a na nyxu a vlastne na celem internetu ted vidim i obrazky. Vase ikonky uz nejsou bile ale obsahuji Vase avatary, muzu si prohlizet i auditka s fotkama. Vivat barevnemu internetu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam