mam rada drobnosti jako vzbuzeni se tesne pred budikem, protoze ho nemam rada a pripadam si pak vic vyspala. kdyz prijdu domu a kluci uvarili. kdyz se na me oba smejou a nemusime si nic vysvetlovat, vime, ze vse je tak, jak ma byt. pohlazeni jen tak mimochodem, protoze se mame radi. moment, kdy jeden neco rekne a druhej to dokonci. pisek. krupani snehu. potesi me, kdyz prijdu na zastavku a prijede bus/tram. ridic, kterej pocka na nekoho, kdo dobiha. ridic, co mi da prednost na prechodu. nebo naopak, kdyz ridim ja. slusnost v malych beznych dennich situacich. barvy na obleceni lidi okolo me. nausnice. nature radio:) materialy co mam rada, kdyz si muzu hladit svetr nebo vlasy. on a ty letmy momenty, pro ktery stoji za to zit. ale i ty ctvrtecni vecery.... pocit, kdyz skocim do vody, primo v ten moment. ten okamzik, kdy vytece voda z ucha po delsi dobe, kdyz si treba lehnu na bok. malinovka. chozeni na boso. rana na openairu - svitani. moment, kdy zapnou zvuk. moment, kdy ho vypnou - je zvlastni. vzpominky, zablesky, vune. lezeni v nove povlecene lehce vonici posteli (prave ted) a mnohem vic;)
/diky za tohle auditko/