• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    Úsměv malého dítěte na ulici... když vidím prcka, usměju se na něj a zamávám. A když mrně reaguje a taky mává, celý den mám prozářený :-)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    miluju vzlet v letadle
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Vzájemný pohled do očí společně s úsměvem se sympatickým neznámým, který jel na protější straně eskalátoru. (Už se mi to dlouho nestalo, a naprosto mi to rozzářilo zbytek odpoledne).
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Roztavit hrotem pajky celou misku kalafuny a zakourit tim celou mistnost :) Jak malej
    TYPHUS
    TYPHUS --- ---
    EETEE: podľa mojich skúseností majú starší ľudia radosť, keď si trocha drzejšia(v rámci srandy). Mne to tiež často prechádza-tak sa len kľudne bav ďalej

    dnešné skvelé raňajky prebraté od J.R.R. Tolkiena. Čerstvý chlieb, kysaná smotana a med :)
    FENG_HUANG
    FENG_HUANG --- ---
    ten vítězný pocit, když člověk odchází od zubařského křesla
    EETEE
    EETEE --- ---
    EETEE: Jedna z kolegyň dodělala sněhuláčkovi popelem z nedopalku očíčka...tak jsem neodolala: jsem zvědavá co asi říkaly kolegyně v pátek, odcházela jsem dřív, ale zaběhla jsem na balkon a sněhuláčkovi ještě dodělala "mrkev" z oranžového papíru a "hrnec" z modrého... Jojo, kravinky na to mně užije!

    Další malou pracovní radostí bylo, když jsem se jindy vrátila do kanclu a zjistila, že jedna z kolegyň kouří. Připlížila jsem se k balkonu a zavřela klikou dveře...pěkně nadskočila, protože se lekla, že se jí dveře zabouchly...tak jsem tam stála a chechtala se. Pohrozila mi ukazováčkem a smála se taky. Na to že je starší než moje mamka a vykám jí, si docela dovoluju...a prochází mi to! :-D
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    EETEE: sníh je výborný plátno. dá se do něj třeba vyšlapat srdce pro milého před domem. když přijel z práce, z radosti doprostřed ještě vyšlapal 1. písmeno mého jména. Jak malí... :)
    EETEE
    EETEE --- ---
    :-)
    bylo mi vedro, tak jsem na vteřinku vyběhla na balkon a ze sněhu na zábradlí jsem udělala minisněhuláčka, pro kolegyně až půjdou na balkon kouřit.
    A když se podivovaly nad tím, že tam někdo udělal sněhuláka, že to byl ASI NĚJAKÝ PTÁČEK! Tak jsem se jen usmála a pravila "cvrdliky" :-)
    A jejich úsměvy byly trochu větší než malou radostí! :-)
    TYPHUS
    TYPHUS --- ---
    fúkať si v práci bubliny z bublifuku :D nechápavé výrazý kolegov v práci su bonus
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    vrátit se 14 letech na místo a pátrat v paměti, co se změnilo
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    OTOME: Zrovna jsem si dneska ráno při konání téhle radosti říkala, že se to tu letos ještě neobjevilo, a že to sem po příchodu z práce lípnu... :)
    OTOME
    OTOME --- ---
    jít brzy ráno do čerstvě napadaného sněhu a být první, kdo v něm zanechává stopy :-)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Teplej chleba.
    WOAM
    WOAM --- ---
    Nechat si od někoho, koho mám ráda, nakreslit nějakou drobnost fixou na kůži (klidně na místo, který nikdo neuvidí - třeba záda nebo koleno) a těšit se tím při každým převlíkání a sprchování několik dní. (i to někomu naopak kreslit)
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    Při velmi dobrý náladě jsem se vždycky točila na židli, hlavně mě to bavilo na té od klavíru, když jsem byla malá. V pubertě jsem se točila na počítačový, je fajn, si po tolika letech vzpomenout a zkusit si to znovu, s kolenama místo zadku, kterej trčí ven :-)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    FENG_HUANG: To je velká radost. To sem nepatří.:)
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Vidět krátce po šesté ráno na autobusovém stanovišti kluka, který nejde, ale skoro až tančí a všelijak se při chůzi pohupuje, nejspíš do rytmu hudby. Působil jak zjevení mezi ostatními lidmi, kteří se zpruzele ploužili do/z práce a u kterých je poznávacím znakem pomalá monotónní chůze a shrbená záda:-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    kdyz mam novou barvu, nebo strih a behem dne na to zapomenu a pak jdu okolo zrcadla a vsimnu si a rikam si, ze je to pekny :)
    (v idealnim pripade, samozrejme)
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    Noční jízda autem lesem - Když si stíny pohrávají s vaší představivostí, z rádia vám hraje nějaká super hudba a na silnici jste už jenom vy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam