• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    TYPHUS
    TYPHUS --- ---
    tanečné divadlo dnes večer.....A bodka :D
    COURT
    COURT --- ---
    já jsem také pro!
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    POKY: Poskytnu ti prostor na serveru treba s wordpressem a muzes to tam nasypat :)
    POKY
    POKY --- ---
    BAMBOT: To je docela dobrý nápad, občas uvažuji jak se o to podělit s ostatními... :))
    GAF
    GAF --- ---
    Asi klasika pro každého: Disko sušenky zásadně jíst odendáním vrchní části, opatrným vyjídáním náplně a pak snězením spodní části.
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    POKY: to bys měl nějak poskytnout veřejnosti - třeba prodávat flashku s touto kompilací pod názvem "Když nemůžete usnout aneb co očím a srdci lahodí". Hlásím se jako první zákazník
    COURT
    COURT --- ---
    EETEE: To mi přišlo tak snadné vždycky..nejhůř se to ztratí, nikdo neví kdo tu knížku měl před ním a když to není velké, knihovnice to nenajdou, aby to vyndaly ;)

    a jinak ještě miluju chodit po bytě v dlouhé sukni nebo něčem, so ji připomíná...najednou člověk prochází úplně obyčejnou chodbou tak nějak spořádaněji a obřadněji..přitom je to normální chodba...:)

    už odmalička jsem si hrála na popelku, a když se mi do něčeho opravdu fakt fest nechce(třeba luxování nebo mytí nádobí..vezmu si zástěru, uvážu si ji postaru a zpívám si jako když jsem byla malá a hrála si na popelku nebo na sněhurku co se zvířátky uklízí dům.. ale to už je hodně hardcore.. jenže když dokopat se k tomu úklidu je strašný a tohle aspoň pomáhá..:)))

    poslední dobou jsem si oblíbila ještě jednu věc..číst si knížku při rozsvícené svíčce. rozsvítím si takovou tlustou velikou svíci a když ji mám u sebe ve správné výšce, světla dělá opravdu akorát dost na čtení(rozhodně víc mě bolí od počítače, kupodivu od svíčky vůbec ne!) a čtu a těsně u sebe držím v ruce tu svíčku a on tak hezky hřeje a svítí a trošku bliká a pokoj je celý provoněný voskem...vypadá to jako hloupost, ale když pak vždycky rozsvítím žárovku, to je takový hnus:DD

    jinak moc dík za tenhle klub, je to taková oáza tady..

    EETEE
    EETEE --- ---
    COURT: Ty lístečky v knížkách z knihovny to je dobrý nápad, vždycky jsem to chtěla udělat a zatím na to nebyla odvaha...tak teď se možná už odhodlám! ;-)
    PETRUNA
    PETRUNA --- ---
    zabahneny otisky kocicich pidi tlapicek na nasi popelnici...
    COURT
    COURT --- ---
    jednou jsem poslala prani k vanocum uplne cizim lidem nahodne vybranym z tel. seznamu....a predstavovala jsem si, kdo je asi dostane..delat radost uplne cizim lidem.. a delat vic radost i svym blizkym..

    a krásné je, když vydržíte deset i víc minut venku, opření o strom..a posloucháte, zavřete oči..a najednou umíte poznat i ptáky podle zpěvu..i šustění listí..

    někdy nechávám v půjčených knížkách z knihovny lísteček s poznámkou k té knížce, s něčím, co mě napadlo, inspirovalo, aby to další čtenář našel a přečetl si:)

    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    kakao s lískovými oříšky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    hodinu jsem vařil brambory a pak je opekl na másle...s prvním soustem jsem se vrátil jak na základní školu, tak k babičce na prázdniny :)
    POKY
    POKY --- ---
    Když nemůžu spát usnout ( což je docela často ) tak hledám a stahuji fotky umění, míst ve světě, lidí a všeho co vypadá krásně a vyvolává to v mých očích obdiv či radost. ( Momentálně moje databáze členěná na několik sekcí s určitým zaměřením činí přes 11tisíc fotek )
    2ADELL3
    2ADELL3 --- ---
    vcera provonelo metro cerstve prazena kava...zavrela jsem oci...a uz jsem sedela u Seiny v kavarne....kdyz jsem otevrela oci, zjistila jsem ze se celou dobu hrozne culím :)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Poslouchat ptaky a naladit se na jarni mod .)
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    dodat někomu sebedůvěru
    DOG
    DOG --- ---
    Poslouchat k usínání rozhlasové pohádky a příběhy na pokračování. Pokaždé mám radost, když objevím něco, co mi pouštěla máma na gramofonu jako špuntovi.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    LUCIEW: Tak mas radsot, jak krasne nemocnou a geneticky zmutovanou stravu jis :)
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Kdyz rozriznu papriku a je v ni minipaprika!
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Nevim, jestli je to jeste mala radost, ale zkusili jste si nekdy sami v lese obejmout strom? To je pocit, ze cloveku lezou slzy do oci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam