EETEE: To mi přišlo tak snadné vždycky..nejhůř se to ztratí, nikdo neví kdo tu knížku měl před ním a když to není velké, knihovnice to nenajdou, aby to vyndaly ;)
a jinak ještě miluju chodit po bytě v dlouhé sukni nebo něčem, so ji připomíná...najednou člověk prochází úplně obyčejnou chodbou tak nějak spořádaněji a obřadněji..přitom je to normální chodba...:)
už odmalička jsem si hrála na popelku, a když se mi do něčeho opravdu fakt fest nechce(třeba luxování nebo mytí nádobí..vezmu si zástěru, uvážu si ji postaru a zpívám si jako když jsem byla malá a hrála si na popelku nebo na sněhurku co se zvířátky uklízí dům.. ale to už je hodně hardcore.. jenže když dokopat se k tomu úklidu je strašný a tohle aspoň pomáhá..:)))
poslední dobou jsem si oblíbila ještě jednu věc..číst si knížku při rozsvícené svíčce. rozsvítím si takovou tlustou velikou svíci a když ji mám u sebe ve správné výšce, světla dělá opravdu akorát dost na čtení(rozhodně víc mě bolí od počítače, kupodivu od svíčky vůbec ne!) a čtu a těsně u sebe držím v ruce tu svíčku a on tak hezky hřeje a svítí a trošku bliká a pokoj je celý provoněný voskem...vypadá to jako hloupost, ale když pak vždycky rozsvítím žárovku, to je takový hnus:DD
jinak moc dík za tenhle klub, je to taková oáza tady..