• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru

Házení žábek do vody, zanořování ruky do pytle se zrním, pomalé poklepávání lžičkou na krustu oblíbeného crème brûlée.
    Jaké jsou vaše malé radosti, které vás uklidňují a prosvětlí vám den?
    rozbalit záhlaví
    ELS
    ELS --- ---
    HELA: Aaaa, tak přesně při tomhle bych kosy střílela!! Vždycky jenom vidim, jak si to skáčou po zahrádce, což bych jim samozřejmě odpustila, ale že nám rozhrabou mulčovací kůru až bůhvíkam, div nevyhrabou i zasazený kytky, to už vážně ne.
    HELA
    HELA --- ---
    A mně vždycky zvedna v těchhle deštivých dnech náladu koukat se na kosy... jak zpívají, jak se nadšeně v dešti koupou v loužích, jak skáčou po záhonu a vyzobávají asi žížaly... prostě jak si to od pohledu strašně užívají:) člověk má pak taky větší radost ze života:)
    HELA
    HELA --- ---
    YELENKA: hihi, hned první příspěvek, který jsem si přečetla po tomhle, když jsem klikla na další fórum, byl tenhle :) [ GENTIANA @ Mozkove erory.....mobily v lednicce caj v kvetinaci atd...... ] . Třeba ti udělá malou radost, že to tak dělají i jiní:)
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    ..chodit bosa.. Nemela jsem 8 mesicu na noze boty, zabky, sandalky, nic..ziju na ostrove, kde to neni potreba.. Doted mi to prislo jako nic, vcera jsem boty obula, protoze se stehuju a pane boze!! To boli :)
    VEENA
    VEENA --- ---
    RUSALKA: Asi se někdy půjdu na ty okna podívat :))

Mě tuhle zlepšilo den, když sem šel po chodníku a najednou koukám, že přede mnou sedí na chodníku včela a já šlápl vedle ní. A říkal sem si, že sem jí možná udělal radost, že sem jí nezašlápl.
    EETEE
    EETEE --- ---
    TAMARIX: A taky je dost milý že dneska ještě lidi knížky vůbec čtou...

(...a nelistujou v kuse plastu!)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Včera vedle mě seděl v autobuse pán, četl si nějakou knížku a nahlas se smál něčemu, co v ní stálo. A vůbec je milý, když knížky dokážou vyvolat emoce. :-)
    ZEBRI
    ZEBRI --- ---
    Motýli, kteří ještě nejsou plaší a omámeně posedávají na sluníčku =)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    potkat na jaře první pampelišková sluníčka v trávě :-)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Sprchování na slunci (Pro vysvětlení - třeba v šatně na beachi mají celkem velká okna u stropu, jimiž prochází světlo přesně do sprch. Je hrozně fajn koukat skrz vodu do slunka :)

Studený vlasy ze zimy.
    KETA
    KETA --- ---
    seznamovat deti s mym velkym psem a ukazat jim, ze se ho opravdu nemusi bat, kdyz obcas za plotem steka.. :) jen tak dat cizy holcicce v krame obrazkovy karticky, ktery jsem dostala na kase.. :)
    proste delat detem radost a videt jejich rozzareny ocka ;)
    2ADELL3
    2ADELL3 --- ---
    MONIOUS: já už před třemi týdny potkala v lese berušku....taky mě dostala :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vcera me uplne dostal prvni cmelak na zahrade, lital si tam a ten bilej zadek mu vtipne svitil na slunicku :)
    SOCONUSCO
    SOCONUSCO --- ---
    Otevření balkónové sezóny s točenou malinovkou podávanou ve skleničkách na víno :)
    KIM13
    KIM13 --- ---
    Dneska jsem si všimla, že hodiny, které máme na toaletě, zdárně přežily období zimního času a s přechodem na ten letní jdou zase dobře .-))) Pobavilo mne to .-))
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    VEENA:
    RANDOM_NIGHT:
    MONROE: Jo! Volala mi nějaká slečna z takový tý linky, co otravujou lidi. A já jsem tentokrát nezareagovala podrážděně ve smyslu "Dejte mi pokoj, nemám na tyhle nesmysly čas" a ochotně jsem jí odpovídala na všechny ty pitomý otázky, jako bych se bavila s nějakou kamarádkou, občas jsem zavtipkovala a tak. Bylo vidět, jak je ta slečna šťastná, že se s ní někdo normálně baví. Nakonec mi ona pověděla spoustu věcí o sobě - že je z Ostravy, že tam jezdí jen občas na víkendy vlakem, příště tam pojede na Velikonoce a moc se těší. Nakonec jsme se srdečně rozloučily a já měla celý den fajn pocit.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    natocila vodu ze studanky? :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Jako každý den jsem šla na procházku. Sedím na lavičce s knížkou a najednou jde nějaký pán s hůlkou a se psem. Nemohl najít lavečku tak jsem ho osobně k jedné navedla a natočila mu vodu ze studánky a popsala jsem mu jak to tu vypadá. Strašně moc mi poděkoval za to jaká jsem a řekl mi, že po dlouhé době mu někdo vykouzlil úsměv na rtech. Miluju když dělám někomu druhýmu radost.
    HELA
    HELA --- ---
    SLASH: a sluníčko! :)
    SLASH
    SLASH --- ---
    mna momentalne tesi ako cim dalej tym viac sa predlzuju dni a skracuju noci :)
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Když jsem jela v autobuse po dálnici a předjížděl nás jiný autobus, tak u okýnka seděla asi pětiletá holčička a mávala. Vidět tu radost v jejích očích, když jsem jí zamávala zpátky, bylo opravdu kouzelný. Většinou v buse spím, ale tohle stálo za to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam