• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    JVMLOK: Zdáš se mi ňák málo optimistickej
    RAEL
    RAEL --- ---
    Drbat koně. Drbat ho a hladit a nechat se překvapit tím, že i takový obrovský kolos se natáčí a šteluje a slastně vrávorá uplně stejně jako třeba pes. A pak se tváří ukřivděně když toho necháte a strká vám tu obrovskou hlavu do náruče...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JVMLOK: A jsem debil, protoze jsem v tomhle auditku naprosto necekal nejakyho vymastenyho kokota BENISH a tudiz mi nedoslo, ze si nejspis spletl tohle auditko s Cernym humorem, kde jsou podobne vylevy normou. Tudiz se Dragonovi omlouvam.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Kdyz muzu dat DRAGONovi "-" za to ze si tady leci komplexy...
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Kdyz se mi podari oloupat slupku z mandarinky a zustane cela v jednom kuse..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdyz si ctu veci od idiotu jako je napriklad Benish, tak si predstavuju, co za komplexy si leci, jestli rodicum prispivaj na najem nebo jestli jeste ani nemakaj a jak se tvarej, kdyz je oslovi nejaka zena. Tipuju to na mix mr. Beana s Koudelkou z Jachyme hod ho do stroje
    BENISH
    BENISH --- ---
    kdyz se jde do sprch a ony jen tak laskovne syci
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Vylepšit si mraženou pizzu o další suroviny.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    sledovat nemluvně v postýlce; která je v tu chvíli jeho celý svět; jak mění výrazy a snaží se jakoby mluvit...
    vybavuje se mi pak mé ranné vzpomínky, ale nejprve do snů až pak do vědomí... je to vždy malý velký zázrak, když si na něco takového vzpomenu
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TAMARIX: jako ona sklenice medu z toho nebude žeano. :-)) ale květů hodně, včel taky..
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: Tak to je naprosto přesný! To samé se sem chystám napsat o naší mátě na balkoně. :-) Začínalo to jednou a už jsem jich tam viděla i pět.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    sleduju, jak se mi na moje přerostlý tymiány na parapetu slétává čím dál víc včel a přemýšlím, odkud sem lítají a kdo bude mít letos tymiánový med.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Když jedu v tramvaji, podívám se z okna a pohledem se setkám s někým, kdo jede vedle v autobuse nebo v autě. A když se na sebe vzájemně usmějem a trvá to, dokud tramvaj nezahne někam jinam.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Je ze mne za těch pár let, co tu bydlím, Cajzl. Dnešní malá velká radost - když vlezu do lesa, nic necítím, prostě hluchý nos.
    A jak tam zalévám hlouběji, nos začne postupně fungovat a já nasávám a nasávám čím dál víc a intenzivněji vůně.
    Krása...
    Díky, lese...
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    včera:
    Jdu z práce po ulici městem. Jemně prší a já si neberu deštník ani kapucu - užívám si jak mě kapky hladí ve tváři. Všechno se leskne, barvy jsou jasnější. Ve vzduchu je cítit voda. Je chladno, ale přece ne tolik, aby to bylo nepříjemné. Usmívám se a užívám si tu všední krásu. Tohle mi nikdo nevezme a nezastíní to žádná negativita. Pro jednou jsem zase zcela v přítomnosti. Možná tomu pomáhá déšť, který mě svým dotykem zaostřuje pozornost...někdy je to tak snadné :-)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Vystát frontu v supermarketu a poprvé za osm let vidět tu obvykle děsně protivnou a vyhořelou postarší paní za pokladnou usmívat se.
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    brát stopaře a zjišťovat jejich osudy a jak dlouho jim nikdo nezastavil a jak jsou pak rádi, že je odvezu kam potřebují a taky vždy potěší, že se podělí o vše co mají po ruce - tu s pytlem meruněk tu s mandlema nebo dají i nějaký malý peníz, který jsem vlastně ani nečekala :)
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    lehnout si do strniště po letech na záda a vnímat zem, i po krátkém dešti stále žhnoucí. Šustění šmejdivého štěněte kousek ode mně v hromádkách slámy. Zírat na hvězdy a čekat na perseidy, sladit dech se zemí, vydechnout nějak, všechno špatný. A vidět jen pár padajících hvězd, zato být oslizlá, zdupaná a celkově do ranečku smotaná od štěněte, tou jeho neskutečnou a nebetyčnou láskou. I před myší mi prednost dalo.
    TEDOVSKY
    TEDOVSKY --- ---
    lichotit i ne tolik pěkným prodavačkám a zdravit starce . (říkám si jak možná zlepšuju jejich pohled na ty mladý s kšiltovkou)
    JOHN_KRYSPIN
    JOHN_KRYSPIN --- ---
    Když vás někdo požádá o deset korun a vy z kapsy vytáhnete dvacku a řeknete: "Mám jen dvacku, tak si ji vemte."

    A on překvapeně kouká, co se teď stalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam