• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ze svého letošního výletu do Paříže (jehož realizace byla radostí víc než malou) jsem si přivezla publikace skoro ze všech muzeí, která jsem navštívila.
    a teď je procházím a koukám se na fotky soch a obrazů a culím se jak sluníčko na hnoji, když si vzpomenu, že tady tu Venuši Mélskou a tady toho van Gogha jsem viděla naživo, a budu se úplně stejně culit, až příště uvidím nějaký dokument o impresionismu a budou tam Monetovy lekníny, protože v té zahradě jsem byla taky!

(no a na Montmartru jsem byla taky. dvakrát. protože když jsem z něj slezla a dala si pod kopcem capuccino a palačinku, tak jsem zjistila, že nutně potřebuju ještě vidět tržnici pařížských malířů, která je... samozřejmě nahoře na kopci :-)
    N_I
    N_I --- ---
    na tu výstavu jdu podruhé, soustředím se na ty lavičky, které se kývají a na poprvé jsem je přešel
    vidím tam paní, už tam sedí, pozdravím, zeptám se zdali mohu a přisednu si
    je to sranda, chvíli sedíme v klidu, chvíle se lavička hýbe, kýve, sem tam, paní něco ťuká do mobilu, já si říkám tenký led, houpací lavička

pak přijde paní, co tam tu místnost hlídala, říká: víte koho jste tu houpal? ne,naší paní ředitelku :)
    usměju se, prý je moc fajn, pak jsem si paní hlídačkou ještě hezky povídali o tématu výstavy a co chystají na příští měsíc
    už se tam zase moc těším
    TJORVEN
    TJORVEN --- ---
    Když Leila řekne: Babulo, já ráda mám tě.
    KAERI
    KAERI --- ---
    KAERI: :-)

ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    Už pět let jsem víkendovou macechou 7letému klukovi, máme prima vztah a je to velká radost vidět, že je sem tam v něčem i po mně. 😊
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    Zažil jsem Midsommar 😎
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Voňavé teplo čerstvě upečeného chleba.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ISCH: Děkuju.
    ISCH
    ISCH --- ---
    RANDOM_NIGHT: Kdyby se měla vrátit do prodeje/jako limitka, dám vědět.
    Ale mně teda zas tolik fialky nepřipomínala...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    tak já jsem si na mujparfem.eu udelala vůni fialek. ale Teda tohle bych velmi ráda.... a asi Teda nic :/
    M23
    M23 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jo no, taky jsem koukala, že se už asi nevyrábí. ☹️
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    M23: Á, to vůbec neznám! Ale koukám, že asi ani nepoznám…
    M23
    M23 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Je to Kerbside Violet od značky Lush. 🙂

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    M23: Jé, fialkové já sbírám. Jaká to je? :)
    M23
    M23 --- ---
    Úplně náhodou se (po předchozím neúspěšném hledání) našla moje tuhá voňavka s vůní fialek.🪻
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnešní zamyšlená věta muže: “Ty vypadáš pořád stejně…”
    Při pohledu na mou 20 let starou fotku.

Vůbec byl ten den plný komplimentů.

V poledne mi dcery řekly, že jim ode mne fakt chutná.
    Načež ta, co to řekla první, odmítla špagety s krevetami a kozím sýrem. Dala si zbytky číny z pátku. Vybrala z ní králičí játýrka, co tak hezky podtrhovaly chuť jídla. A pak jsem dostala pusu, jak to bylo dobré :)
    N_I
    N_I --- ---
    muz z ria
    muz z acapulca
    muz z hongkongu
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    EETEE: ❤️
    EETEE
    EETEE --- ---
    Spíš obrovská radost...ve 44 jsem se asi naučila plavat, po celoživotním strachu z vody.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam