• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru

Házení žábek do vody, zanořování ruky do pytle se zrním, pomalé poklepávání lžičkou na krustu oblíbeného crème brûlée.
    Jaké jsou vaše malé radosti, které vás uklidňují a prosvětlí vám den?
    rozbalit záhlaví
    M23
    M23 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Je to Kerbside Violet od značky Lush. 🙂

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tohle vlákno

x.com
    https://x.com/FlawsofCouture/status/1798721224924897378

Yes, her name is Nguyen Nguyen. My grade 6 classmate that sat in front of me. She never spoke to anyone. Not even the teacher. I mean, EVER. But she was brilliant & never needed help with anything. We would walk to school together, & even then—not a single word. Then one day…

After school, I stayed behind to pack up my desk—my parents were moving us to Brampton. Everyone had left but she was still at her desk. Not like her but I didn’t think anything of it until she looked at me and said “I’m going to miss you Sasha”.’

That was my first and last time hearing her voice. I think about her often. I’ve searched for her as well, but so many ppl go by the same name. I hope you’re okay girl & I miss you too.

...

Y’all. I found her.

...

So after y’all took this tweet to the moon and beyond…something told me to get back to the drawing board— my FACEBOOK and try again. & after hours of digging…. I thought I found her last night. She responded this morning. And you wouldn’t believe what her career is…

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Dneska trochu větší malá radost. :)

KAERI
    KAERI --- ---
    KULA
    KULA --- ---
    Otravovalo mě už moc lidí, upravil jsem si proto vizitku u dveří do kanceláře...
    FREELA
    FREELA --- ---
    TOULASE:
    Taková normální rodinka - kytka
    https://www.youtube.com/watch?v=uXRRwg-zKTg
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    kytka (jen tak:)

HIFI
    HIFI --- ---
    Kdyz ma nekdo lasku v srdci

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Minimálně 3x týdně nám ráno před barákem vyváží popelnice. Jakmile je slyšet, že se popeláři blíží, volá starší dcera "Apáji, apáji!" (apáji=odpadky=popeláři), bere židli, strká ji k oknu a bere s sebou i mladší sestru. Takže stojí spolu na židli a koukají ven. Řidič vždy zatroubí a dva pánové co obsluhují výklop popelnic mávají. A holky mají radost, mávají zpátky a koukají, jak se vysypávají popelnice

TOULASE
    TOULASE --- ---
    Ovsíku už padají hlavičky,
    pole je jako obrovský huňatý pes, tře se o mě a já mu bořím prsty do hustého kožichu

TERA79
    TERA79 --- ---
    Když z váz vyndám uvadlé květy a udělám novou kytici. Včera jsem k tomu, co zbylo, přidala poslední smutné a zapomenuté tulipány, povadlé truchlily v kýblu u kasy.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    EETEE
    EETEE --- ---
    Malá, velká radost.

Když vyperu a uvědomím si, že tohle je jen zlomek toho "jak moc mám ráda proužky"...

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: dnes jsem koupil Vánoční stromek a vzpomněl si na opuštěné banány. V OBI měli poslední kus v květináči - chudák. Křivý, nepravidelný, sem tam trochu oschlý. Ale nemohl jsem ho tam nechat. Prozatím dostal vydatnou zálivku a odpočívá. Jestli to nevzdá, půjde pak na chalupu

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Lžička oříškovo-kakaové pomazánky na rohlík a život je hned o něco sladší... XD

VIDLICKA: DTTO, ale s
    Porter Robinson & Madeon - Shelter (Official Video) (Short Film with A-1 Pictures & Crunchyroll)
    https://www.youtube.com/watch?v=fzQ6gRAEoy0
    KLEER
    KLEER --- ---
    Moje malá velká radost :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEDOVSKY
    TEDOVSKY --- ---
    CYBORCA: Už jsem si myslel že vám nebudu mít o čem napsat . Ale přece jen.
    Hned druhý den jsem ráno odhodil práci bokem a bežel nakoupit, třeba jenom žvejky, to je fuk. Hlavně nakoupit a potkat se.) Jenže tam nebyla. Takhle jsme to dělal celý týden a nic. Začínal jsem si říkat že tam byla třeba jenom na záskok.
    Celých těch několik dní jsem v kapse schovával na lístečku napsaný vzkaz s mým číslem. Ve čtvrtek jsem šel nakoupit a byla tam! S tím nadšením na mě ale padla nějaká nervozita, taková kterou u sebe vůbec neznám. Vždyť já přece všechno zařídím a zvládnu levou zadní. To však platilo jen do doby, než jsem se bouchl do holky z Billy.
    Jdu na kasu, zahlížíme po sobě, usmíváme se, žmoulám v ruce na malou kostičku poctivě přeložené psaníčko, zaplatím, poděkuju, blbě se culím a odcházím. Neřekl jsme nic! Ani jsem nebyl schopnej dát ji kousek papíru na který se mimochodem jasně a zřetelně podívala když jsem platil.
    Odcházel jsem tak s hlavou v dlaních a s pocitem totálního selhání. Páni, tohle se mi nestává.
    Den na to jdu z tréninku, nafouklej, narvanej endorfinama, kšilt vzad, žvejka, supr hudba ve sluchátkách. Nedávám moc pozor na cestu, zdvihnu hlavu a najednou je na 4 metry předemnou v protisměru. V tom jsem totálně zazmatkoval a vypadne ze mě jen zdvihnutí ruky a Havlovo gesto ala "peace" beze slova a tupej úsměv.
    Ona byla ale asi taky evideně v mírnym šoku a pozdravila mě "dobrý den". Pak už jsme oba jen prošli a pravděpodobně se stejně jako já, ani ona neotočila. Hlava v dlaních podruhé. Vlastně po třetí.
    Další den jsem byl nakoupit a tentokrát už jsem ji oslovil s tím, že jsem se pár dní zpátky pokoušel se jí zeptat na číslo ale vždycky jsme shořel jak papírek a tak bych to rád zkusil teď. Myslím že se mi klepal trochu hlas, možná jsme si i zamutoval. )) Odvětila mi ale, že by její příítel asi nebyl uplně nadšenej.
    Dnes jsem byl nakupovat:

KAERI
    KAERI --- ---
    Až na macešky, aloe a jahody jsem tohle všechno vypiplala od semínka. A teď několikrát denně vylezu na balkon, kochám se úspěchy, plením jahody a bylinky, počítám poupata... Baví mě sledovat, jak se ta kytka v relativně krátkých časových intervalech mění, jak vypadá květ v rlzných fázích, jak se chová když je světlo nebo padne stín... Má to cosi do sebe.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Malá velká radost... letos jsem se konečně dočkala :) zasazen v r. 2014

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam