• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Minimálně 3x týdně nám ráno před barákem vyváží popelnice. Jakmile je slyšet, že se popeláři blíží, volá starší dcera "Apáji, apáji!" (apáji=odpadky=popeláři), bere židli, strká ji k oknu a bere s sebou i mladší sestru. Takže stojí spolu na židli a koukají ven. Řidič vždy zatroubí a dva pánové co obsluhují výklop popelnic mávají. A holky mají radost, mávají zpátky a koukají, jak se vysypávají popelnice

    KAERI
    KAERI --- ---
    TOULASE: Tos mi připomněla, jak jsem nedávno doma vyhrabala staré pohledy, co mi babička posílala kdysi na tábor (už umřela). Tehdy mi přišly děěěěěsně traaaapnýýý: zdrobňování jména a nabádání k opatrnosti a tak, když už jsem přece byla velká... A dnes to čtu a přijde mi parádní, že mi babička i coby pubertálnímu sprátěti stejně ten pohled s kreslenými zvířátky napsala a tu péči do něj dala. A je to takový hořkosladký.
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    Mám ráda když babča dojí koláček, dopije kávičku udělá se jí taková nějaká lepší nálada a začne vzpomínat..a filosofovat :)
    N_I
    N_I --- ---
    domaci slivovice od kolegy pred obedem....
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    pater noster v praci, bavi kazdy den :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Mám hrozně ráda pravopis malých dětí, vždycky mi ta obří kostrbatá písmena, která jdou gramaticky úplně šejdrem, připadají nehorázně roztomilá. Třeba když dnes nejstarší dcera měla nakreslit do školy pár obrázků věcí, co začínají na Z a měla tam "ZUP" a "ZÁCHOT".
    STENNY
    STENNY --- ---
    Probudit se ve vyhřátém spacáku při svítání a vnímat, jak se les probouzí. Vidět, slyšet, cítit... vychutnávat.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Když se zeptám, co si přejí k nedělnímu obědu, a oni si opravdu řeknou a já mám čas to v klidu připravit. Je to tak obyčejný až hanba, ale aby se všechny 3 podmínky splnily, to se neděje moc často. (Dneska bude svíčková na přání mojí Bibule :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Usínání při kočičím vrnění... a vlhká kočičí pusa po probuzení...
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    teď..(po studených a náročných dnech) večer vlezu do sprchy a všechnu tu nepohodu světa spláchnu proudy horké vody
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Slyšet od muže po 12 letech vztahu v pátek večer, že se na mne těší.
    WOAM
    WOAM --- ---
    Jednou takhle vlezu v Praze do metra, stoupnu si a koukám, pod nohama mám na zemi spadlej zelenej asi letáček asi nebo co, tak se shýbnu, abych se podívala, co to je a jestli to někdo kolem mě neshání, že bych mu to podala. Zvednu to a je to stoeurová bankovka. ........ O.O oukej, tak to by asi bylo hodně majitelů, kdybych se chtěla spolucestujících ptát na tohle. Nikdo se dvě zastávky po ničem nesháněl.... tak.... asi oukej a díky!
    KAERI
    KAERI --- ---
    Mně se v celkem krátké době stalo dvakrát po sobě "něco za něco" - jednou jsem cestou do obchodu našla na takovém odlehlém místě 200 Kč a asi o 14 dní později na stejném úseku jiných 200 Kč ztratila. A pak jsem asi po půl roce jednou velice bohulibě utratila stovku a cestou domů jsem našla jinou opuštěnou stovku válet na kolejích šaliny.
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    a já našla 500,- euro v kalhotách na burze.. (paní se podařilo dohledat!:)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    KOERHE: .. kamarádka takhle našla 500,- Kč ve vyprané vestě .. nepoškozeno ;-)
    FREELA
    FREELA --- ---
    KOERHE: s drogama je to taky prijemny, pokud to tedy neni na letisti
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    UNREALONE: já si schovávám různě do kalhot a bund peníze, a občas takhle něco najdu :) většinou od 50-300. Někdy se to docela hodí :D
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    UNREALONE: vlastně se mi párkrát s mojí roztržitostí stalo, že jsem to tam zapomněl doopravdy, ale tak či tak to pak potěšilo :-)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    když je člověk po náročném týdnu a pátečním večírku a v sobotu musí vstávat brzy ráno a jet autobusem a koukat na napruzene lidi, ale ještě mu dojíždí zbytkáč a vše je tedy tak krásně veselé a příjemné a i přes uvědomění, že za dvě hodiny přijde Mordor, vysílá úsměvy a ty se vracejí.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    RANDOM_NIGHT: já si občas schovával do kapsy od bundy něco dobrého (bonbón, tyčinku) a pak ji tam třeba objevil po práci a hned mi to zvedlo náladu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam