• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    MAFIK: No, jestli ten kámoš prodává goldy, tak jsi se podílel na goldsellingu a máš štěstí, že tě odbanovali.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    DWAY: nekupoval jsem nic. jen jsem je menil..jenze ten kamos normalne prodava goldy na DT a BB..takze ono je to ošemetný. a radeji budu drzet hubu i tak a tech 14 dni GT oželim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAFIK: a ted uprimne. Kupoval si goldy, nebo si fakt jen menil s kamosem? Protoze pokud si menil tak bych se klidne zeptal jestli je zakazane i to (coz neverim ze je) a chtel bych vratit herni dny. Pokud si kupoval tak bych drzel hubu a krok a byl rad ze me odbanovali :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZARREMGREGARROK: na serveru nezaleti. Dulezita je frakce.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    ZUSKIN: Ještě přidej server na kterém jsi. ;)
    ZUSKIN
    ZUSKIN --- ---
    Hledam raidovaci skupinu. Ocitl jsem se v zacarovanem kruhu. Bez achivu z archimonda me nikdo neveme na HFC. S guildou kde ted jsem dame max 10/13. Momentalni ilvl mam 698 uz mam i legendarni ring. Tak pokud by se nasla skupina ktera by mi umoznila ziskat achiv budu jedine rad. Check my armory Manhere.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    After a careful investigation of your account warning, we have agreed to remove the warning and suspension of your account from the World of Warcraft servers.

This change has already been put into effect, and your account should again be available for play.

Please be aware that purchasing gold is very much against our terms of use and if there are any repeats of this matter it may result in a closed account.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    po treti urgenci UNBANNED
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: to zas neni pravda. Treba s questama v pande a draenoru si vyhrali hodne :)

MARTIK: pujde. Jestli si upgradoval, tak levelcap se odstrani okamzite.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MEDAN: myslel jsem to tak, že starter edice maj level cap na 20. Takže když to nepůjde dál, tak se budu rozčilovat.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MARTIK: za 1) nic jsi tu nezaneradil, od toho tu tohle auditko je. 2) tobe to logicky neprijde, ale lidem z marketingu blizzardu ano. 3) na levelu 20 te nic neceka. ceka te to az na levelu 100, s cimz blizzard pocita. kazdopadne jakozto novacek si rozhodne uzij leveleni, protoze pro nas, co jsme si levelenim uz prosli, to bylo to nejkrasnejsi na celym wowku. proto se dneska nekteri z nas snazi dohnat loremastera a podobne. i kdyz uz to nebude to, co to bylo minimalne do wotlk.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MARTIK: ty starter parametry se po upgradu zmeni na plnou hru. Trva to den az dva. Takze mas jeden den trial zdarma 29 plne hry zdrma cca. (teda nektere veci se zmeni okamzite a nekterym to trva trosicku dele)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    jo to jo, ten měsíc jsem si nezaplatil, dostal jsem to k tomu. Ale nepřijde mi logický, aby mi dali jako bonus měsíc zdarma, který bude mít stejně ty starter parametry.
    Chlapi, díky za pomoc, už jsem to tu řádně zaneřádil. Uvidím, co mě čeká na levelu 20 a pak to budu řešit dále..
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    k zakladni hre a nebo k battlechest je soucasti mesic hrani zdarma.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEDAN: Mesic zadara je k zakladni hre
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ZARREMGREGARROK: ja uz prave nevim... je to mozny, davalo by to smysl.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    MEDAN: První měsíc je v ceně hry, ne?
    Teda byl, když jsem WoW kupoval. (Někdy ke konci firelands raidu)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MARTIK: hmm to jsem prehlidnul. ale mozna tam mas mesic "zdarma" jako soucast neceho.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MEDAN: vše ne :), na screenu vidíš, že mám subscr. do 3. října.
    (byl bych rád, kdyby se ukázalo, že jsi měl pravdu)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MARTIK: vsechno napovida tomu, co jsem psal. zaplatil jsi za datadisky do levelu 90. ne za mesicni subscription, kterou potrebujes k tomu, aby se ti "odemknuly" featury jako dungeon finder, pet battles, atd.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MARTIK: ha ještě jedna věc. Checkuji výpis v e-bankingu - zaplatil jsem 3.9., ale u zúčtování mám dnešní datum. Takže od teď třeba těch 72 hodin a pak by to mohlo bejt..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam