• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Myslím, že zůstanu u placení přes tokeny, garrisona mi celkem v pohodě vydělá na token za 14 dní
    DWAY
    DWAY --- ---
    yop funguje to ale asi za dve hodky to zarizli.
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    DWAY: tak jsem to zkoušela a píše mi to, že tento voucher už neplatí
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    DWAY: to zní nějak moc dobře :D máš to ozkoušené? opravdu ten pre paid kód funguje?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdyby ste chteli nekdo levne wow prepaid cad tak na key4you.cz maji po vlozeni kodu FUJITSU4GAMES 70% slevu. Tudiz deset predplacenek (20 mesicu) za 2200 cca. Napr.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Moc pekne se nam rozjela nedavno zalozena PVP guilda na drakthulu u hordy

Chodime 3x do tejdne RBG, poradame guildovni duel/2v2 sessiony o goldy nebo jen pro zabavu a velmi radi bychom sehnali warlocka a mága, kteri nam v RBG hodne chybi.

Nejsme zadna top tier guilda ale musim rict, ze se mi ten vibe libi a zacina se formovat docela slusna particka lidi.

Takze koho uz nebavi raidovat a chtel by dat sanci PvPcku pres vsechny jeho vyhody/nevyhody tak mi smele piste.

Dobirame vsecky lidi ale primarne potrebujem hlavne toho locka s magem (shadowfury je moc moc pekny do pvp)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    DWAY:
    MEDAN:
    a je to! Stačilo prostě dýl počkat. \jsem furt level 17, tři dny jsem to nepouštěl, nic nedělal, free subscr mám furt ještě asi 20 dnů. Prostě jim trvalo, než ten můj nákup zprocesovali.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MYKEZ: co ja sem pochopil tak jde jen o achiv na archimonda. Tzn i normal ne?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DWAY: Nemůžeš (na Mythic), ne? Což je to, oč tu běží :)
    ZUSKIN
    ZUSKIN --- ---
    ZARREMGREGARROK: jsem v Alianci na serveru Burning Blade
    DWAY
    DWAY --- ---
    Mj kamose zrovna zabanovali za fish bota. A vypada to, ze ma smulu ze neni sance na odbanovani. Takze nedelejte to kuci, jinac se vam to vymsti....
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    já tuhle potřebu goldů stejně nikdy nepochopil :o) celou dobu co hraju, jsem měl vždycky maximálne něco málo přes 10k a nikdy jsem víc nepotřeboval.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MYKEZ: nemusi. Raidovat muzes pres real id
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DWAY: Je to důležitý stejně, musí se případně zaplatit změna obojího :)
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    MAFIK: No, jestli ten kámoš prodává goldy, tak jsi se podílel na goldsellingu a máš štěstí, že tě odbanovali.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    DWAY: nekupoval jsem nic. jen jsem je menil..jenze ten kamos normalne prodava goldy na DT a BB..takze ono je to ošemetný. a radeji budu drzet hubu i tak a tech 14 dni GT oželim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAFIK: a ted uprimne. Kupoval si goldy, nebo si fakt jen menil s kamosem? Protoze pokud si menil tak bych se klidne zeptal jestli je zakazane i to (coz neverim ze je) a chtel bych vratit herni dny. Pokud si kupoval tak bych drzel hubu a krok a byl rad ze me odbanovali :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZARREMGREGARROK: na serveru nezaleti. Dulezita je frakce.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    ZUSKIN: Ještě přidej server na kterém jsi. ;)
    ZUSKIN
    ZUSKIN --- ---
    Hledam raidovaci skupinu. Ocitl jsem se v zacarovanem kruhu. Bez achivu z archimonda me nikdo neveme na HFC. S guildou kde ted jsem dame max 10/13. Momentalni ilvl mam 698 uz mam i legendarni ring. Tak pokud by se nasla skupina ktera by mi umoznila ziskat achiv budu jedine rad. Check my armory Manhere.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam