• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: to je blbost. Kazdy fanousek wowka se kvuli filmu dokaze na dve hodky odtrhnout od hrani. To neni jak kdyby vydavali dve blizzard hry v kratkem casovem rozmezi.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CRACKY_: se obavam, ze budou chtit dat film pred releasem, protoze jinak by jim zadnej clovek s predplatnym neprisel :)
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    CRACKY_: Kéž bys měl pravdu, wod pustili jen o měsíc před worst case scenario. Já počítám spíš začátek nebo průběh léta, pač tank demo huntera ještě moc nemaj (nebyli schopná představit jednu jedinou abilitu). Beta bude už teďka v následujících týdnech, ale dřív myslim říkali, že chtěj betu mít půl roku aspoň. Jako štvou mě, že to tak trvá.. ale hrát to budu :D už jezdim na fel stalkerovi
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    tak to zari 2016 je worst case scenar, ja doufam ze to je na jare venku, beta bude letos a ta nikdy netrvala dyl nez 4 mesice, takze pocitam ze v dubnu je Legion live :P
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    VODNIK: to by mě zajímalo, jak vypadá záživný datáč :) udělali novej scale systém, novej systém end-game questů, víc end-game kontentu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LORAENA: nic, releae date na picu a jinak to je klasicky nezazivny datac
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    Nejlepší věc na Legion: transmoooo! :D Zatim všechno vypadá moc fajn, změny class, artifakt systém, scalování lokací, lokace samotné. Jen ten release date se mi nelíbí

Co říkáte vy?
    WRATA
    WRATA --- ---
    JAPAN: To je urcite response na Red shirt guye
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    SUCUBIS: na craftene craft, na baleful ten apex token. Nefunguje to naopak.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    DWAY: takze na ty co mam 685 musim pouzit 2x enchant z craftingu a na ty 690 taky (protoze ten lvl 6 je az 700itl)
    a pouzit by meli jit
    DWAY
    DWAY --- ---
    SUCUBIS: jo to je jine vylepseni. Myslis od crafteru. Tak tam mas ty dva. Jeden max na 685 nebo kolik je to tam napsane, a druhy na 705 respektive 715 u brneni. Takze upgrade 1 - 4 muzes udelat jednim a upgrade 5 - 6 druhym.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    DWAY: po tomhle ittemu to uz vejs nejde ? na tech 705 ?
    DWAY
    DWAY --- ---
    SUCUBIS: Vylepsit muzes pouze baleful veci. Bud 650 nebo 680 kdyz ti procne fialova. A dela se to tak, ze koupis (nebo dropnes) http://www.wowhead.com/item=128225/empowered-apexis-fragment a pouzijes ho na ten 650 respektive 680 item.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dotaz : mam z jungle koupene obleceni a vylepseni (neco je na 680 neco 695itl) ... jde o mail ... jakym enchantem ci zpusobem to muzu hodit na max ?
    dungeony nechodim
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Myslím, že zůstanu u placení přes tokeny, garrisona mi celkem v pohodě vydělá na token za 14 dní
    DWAY
    DWAY --- ---
    yop funguje to ale asi za dve hodky to zarizli.
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    DWAY: tak jsem to zkoušela a píše mi to, že tento voucher už neplatí
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    DWAY: to zní nějak moc dobře :D máš to ozkoušené? opravdu ten pre paid kód funguje?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdyby ste chteli nekdo levne wow prepaid cad tak na key4you.cz maji po vlozeni kodu FUJITSU4GAMES 70% slevu. Tudiz deset predplacenek (20 mesicu) za 2200 cca. Napr.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Moc pekne se nam rozjela nedavno zalozena PVP guilda na drakthulu u hordy

Chodime 3x do tejdne RBG, poradame guildovni duel/2v2 sessiony o goldy nebo jen pro zabavu a velmi radi bychom sehnali warlocka a mága, kteri nam v RBG hodne chybi.

Nejsme zadna top tier guilda ale musim rict, ze se mi ten vibe libi a zacina se formovat docela slusna particka lidi.

Takze koho uz nebavi raidovat a chtel by dat sanci PvPcku pres vsechny jeho vyhody/nevyhody tak mi smele piste.

Dobirame vsecky lidi ale primarne potrebujem hlavne toho locka s magem (shadowfury je moc moc pekny do pvp)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam