• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    ETHAN: Eh? Kterou?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WRATA: To se stát může, ale podle téhle věty to momentálně v plánu nemají. Teď teprve sleduju tu session s vývojáři, která nebyla na žádné stage, takže nešla sledovat živě, tak uvidíme, co se dozvím tam.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ETHAN: Tak ve vanile i BCcku byly modry setu z dungu. Navrat k tomu bych uvital. Klidne i crafteny sety
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    K těm setům v challenge modech: "There aren't going to be unique challenge mode armor sets, but it is likely that there will be Artifact appearances tied to the challenge mode dungeon system."

viz http://www.mmo-champion.com/...n-Hazzikostas-Interview-Class-Blog-Post-Times-Hunter-Changes-Feedback
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    V setovky bych rozhodně z dungů nedoufal. Ale to my tady nerozhodneme, třeba zrovna budou. Není to úplně jako v Diablu, ale je to podobné. Je dobrý nápad inspirovat se u hry, která je postavená na tom, že je to repetitivní grind a nijak to neskrývá. Tedy rozhodně je dobrý, když ta hra si dokáže udržet lidi.

DWAY: Právě tohle mě na tom štve nejvíc. Je jasné, že to asi bude problém hlavně v PvP, ale ani PvE nebude ušetřeno. Nicméně by mě zajímalo, jestli to znamená změnu enginu pokud jde o pozici hráče během skoku. Dřív to totiž bylo (a já do teď žiju v domnění, že to tak stále je... i když některé věci napovídají, že možná už ne), že pro potřeby dmg a podobně je hráč v místě, odkud vyskočil, dokud nedopadne opět na zem. Tedy například vyskakovat z bordelu bylo méně efektivní, než z něj vyběhnout, pokud doběhnout na kraj svinstva trvalo kratší dobu, než vyskočit a dopadnout.

Je to stále ještě tak? Skoro mi přijde, že nemůže být, ale je taky možné, že přeskakovací mechaniky (trash před Zakunem, předposlední boss v Everbloomu) engine řeší jinak.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Moc neverim ze tam setovky budou a vubec neverim ze by byly idetincky s tim co bude padat v raidech.

Kazdopadne sem hodne zvedavej. Jenom kdyby DH mohlo bejt i neco jinyho nez zgurveny treehuggers
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: imho tam nakonec budou stejny setovky, jinak by mi to nedavalo moc smysl.. a udelaj nejakej spolecnej save na loot s raidama a bude to... aspon doufam, necekal jsem ze bych si ten datac koupil, ale tohle je vec, ktera by me mohla presvedcit...
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Jo, challange mody maji byt alternativou k raidovani. Sem zvedavej jestli tam budes mit taky setovky i kdyz uplne jiny nez z raidu. Set bonusy totiz z raidovani vzdy delali nejlepsi pve gear
    ENDER
    ENDER --- ---
    ETHAN: ja prave slysel, budou pridany greater rifty a bounty z diabla a ze bude padat gear stejny jako na raid contentu... to by bylo fakt zajimavy
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: No je fakt ze kdyz nastal double jump, pak 2x za sebou ten demonic charge a pak si odplachtil, tak to sme zaskripali zubama na miste vsichni.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DH vypadá dost přeboostěně, ale to takový DK vypadal (a byl) ze začátku taky. Moc bych se toho nebál, časem si jejich počet sedne mezi ostatní. Ovšem double jump mi asi v žaludku ležet nepřestane.

Pokud jde o mapy, tak vypadají moc pěkně. Navíc podle toho, že už mají i ingame mapy to znamená, že komplet tvarování světa je hotové a teď ho musí zabydlet NPC s questy a eventy. Hodně se mi líbí to, že obsah bude škálovat podle hráče a že daily questy nebudou daily questy.

O raidech toho zatím moc neřekli, ale přijde mi, že je šance na revampnutý Karazhan. Což jsem se ještě nerozhodl, jestli mi přijde jako dobrá nebo špatná možnost :o) Naopak challenge, pokud se jim povedou, by konečně nemusely být jen závod s časem. Že se jim povede je udržet jako alternativní progression path pro neraidující mi přijde spíš jako zbožné přání, ale nebránil bych se tomu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: to je blbost. Kazdy fanousek wowka se kvuli filmu dokaze na dve hodky odtrhnout od hrani. To neni jak kdyby vydavali dve blizzard hry v kratkem casovem rozmezi.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CRACKY_: se obavam, ze budou chtit dat film pred releasem, protoze jinak by jim zadnej clovek s predplatnym neprisel :)
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    CRACKY_: Kéž bys měl pravdu, wod pustili jen o měsíc před worst case scenario. Já počítám spíš začátek nebo průběh léta, pač tank demo huntera ještě moc nemaj (nebyli schopná představit jednu jedinou abilitu). Beta bude už teďka v následujících týdnech, ale dřív myslim říkali, že chtěj betu mít půl roku aspoň. Jako štvou mě, že to tak trvá.. ale hrát to budu :D už jezdim na fel stalkerovi
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    tak to zari 2016 je worst case scenar, ja doufam ze to je na jare venku, beta bude letos a ta nikdy netrvala dyl nez 4 mesice, takze pocitam ze v dubnu je Legion live :P
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    VODNIK: to by mě zajímalo, jak vypadá záživný datáč :) udělali novej scale systém, novej systém end-game questů, víc end-game kontentu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LORAENA: nic, releae date na picu a jinak to je klasicky nezazivny datac
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    Nejlepší věc na Legion: transmoooo! :D Zatim všechno vypadá moc fajn, změny class, artifakt systém, scalování lokací, lokace samotné. Jen ten release date se mi nelíbí

Co říkáte vy?
    WRATA
    WRATA --- ---
    JAPAN: To je urcite response na Red shirt guye
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam