• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: kupujes gametime za goldy v ingame aukci.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Sem teda WoW dlouho nehrál, ale o co kurva de? Hrál jsem jen na začátku WoD.
    Jaký tokeny?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Do mythic raidu je stejně potřeba mít v zásadě od každého aspoň jeden exemplář, takže asi žádná classa se neztratí. Melee bude v datadisku přetlak, protože přibude nová classa, kterou si zjevně každý chce zkusit a jen u nás vím o dost lidech, co zvažují změnit maina. Což ještě povede k tomu, že to buď neudělají, nebo vypadnou z raidu, protože co s tolika lidmi jedné classy.

Na farmení goldů v takové míře, že by ti to zaplatilo hru, zapomeň, dokud nebudeš max level. Samozřejmě můžeš taky na levelu 1 stát u aukce a vydělávat jen nákupem a prodejem, ale tomu už bych neříkal hraní WoW. Profese sem tam něco vynesou, ale příjem bez větší námahy je v zásadě až ta garrison a profese na max levelu. Mě se taky docela osvědčilo prodávat ty kraviny, co padají při questění v Draenoru, co dávají instatní repku nebo GR a podobně. Stejně tak ještě před patchem šlo slušně prodávat různé BoE věci z raidu.

Na uživení accountu navíc bude asi třeba víc než jedna garrison, ne? Já mám dva max level chary a že by to neslo 60k měsíčně, to se říct rozhodně nedá.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: tak to urcite ze zacatku nedas. Leda bys byl tezky filuta na AH.

Co se tyce charu, ted zrovna resi roguny, ale tim bych se neridil to se stejne porad toci. Myslim ze paladin, warr nebo DK sou dobre volby pokud te bavi jugg.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FRKY: Dark'thul bo jak se to pise
    DWAY: oukej, dekuju :-) ja to goldy resim proto, ze si aktualne nemuzu dovolit platit za sub v RM, gze potrebuju bejt schopnej farmit goldy efektivne, abych si zahral co me bavi a mel na sub...

jinak moje preference pro chary sou meele postavy, maximalne lucistnik, pozice je mi de-facto jedno, ale primarne sem hral dykcy dps a tanky a okrajove healery... zaujal me war, pac ten je na chlup stejnej jako juggernaut ve swtoru a pak paladin a rouge... budou chteny? je ve wow nejaka meta nebo tak něco, co zrovna leti nebo tak?

diky
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: dokud nemas max level, tak s tim moc neudelas. Zatim si uzivej leveleni a prozkoumavani sveta :) Na goldy bude spousta casu potom.

Co se tyce profesi, tak na palata blacksmithing, jewelcrafting, inzenyring, enchanting, inscription, alchemy a k tomu prislusny gathering skill. A nebo 2 gathering na zjednoduseni a goldy, s tim ze se potom jednoho zbavis a das si k tomu craftici profesi.

Jinac vylozene zalezi co te zaujme. http://eu.battle.net/wow/en/profession/
    FRKY
    FRKY --- ---
    BARTUC: kde hrajes?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jak rikam, sem novacek uplnej, gze vubex netusim o cem mluvos, ale dekuju, pogooglim a neco vymyslim... btw mam tauren palacha, jaky profese na nej? a je palacj chtenej/ok classa? da sejet na dps slusne?
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: staci mit dost followeru s treasure hunter v garrisonu. Samozrejme maximalni mozny item level a variace (kdyz mas vetsinu followeru se stejnym counterem tak ti moc treasure hunter nepomuze)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: ehm sem uplnej novacek, jak tohohle dosahnu? :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: Mno ja mam bohuzel na dvou charech 52 a 55k a este dalsich kol 50 rozfrcanych ruzne takze to znamena ze se na to nedorvu, s tim ze aspon mesic treba koupit abych to preposlal na jeden.. :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LIQUIDFREAK: pod 60 už se to prakticky nedostává, nakupuju to pravidelně mezi 61-64, nižší cena je brzo ráno. Ale i tak je to v pohodě, garrisona mi na token vydělá za 12-14 dní
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: slusny 61k eu vs 36k us.. Dik
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WoW Token Info
    https://wowtoken.info/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zdar, nemate prosim nekdo info o aktualni wow token cene na DT/BB? Diky
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: spise nejsem, ale dik za nabidku :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Pudu s tebou dvojky pokud ses na horde s resto druidem a pofarmine klido
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: yop a presne proto se tesim na legii. Protoze obcas bych si pvp zahral, ale proste to nema cenu bez gearu. Tak maximalne Ashran jako tank.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Tak pokud hrajes pve a pvp te netahne tak to chapu, ja zas nebyl v raidu asi 3 mesice
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: a mel si na to cas a chut. Ja si radsi zajdu achivka nebo pet battly kdyz mam volno. Nebo jinou hru. Takze vicemene je muj hlavni prijem gearu raid. A nechce se mi do toho jeste chodit pvp na dalsi set gearu ktery ani nemam kam dat.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Na rdruidovi jsem mel full cp gear za 3 dny. (Ale mel jsem cap 27k)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam