• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: slusny 61k eu vs 36k us.. Dik
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WoW Token Info
    https://wowtoken.info/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zdar, nemate prosim nekdo info o aktualni wow token cene na DT/BB? Diky
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: spise nejsem, ale dik za nabidku :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Pudu s tebou dvojky pokud ses na horde s resto druidem a pofarmine klido
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: yop a presne proto se tesim na legii. Protoze obcas bych si pvp zahral, ale proste to nema cenu bez gearu. Tak maximalne Ashran jako tank.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Tak pokud hrajes pve a pvp te netahne tak to chapu, ja zas nebyl v raidu asi 3 mesice
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: a mel si na to cas a chut. Ja si radsi zajdu achivka nebo pet battly kdyz mam volno. Nebo jinou hru. Takze vicemene je muj hlavni prijem gearu raid. A nechce se mi do toho jeste chodit pvp na dalsi set gearu ktery ani nemam kam dat.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Na rdruidovi jsem mel full cp gear za 3 dny. (Ale mel jsem cap 27k)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: tohle doufam zmeni pristi datac, kdy to nebude o tom, kdo ma cas nafarmit full conquest gear.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Destro locka. Affli hrát odmítám, demo se dá, ale nebaví mě.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ETHAN: Co mas za char?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: To je právě to. Já hraju konkrétní postavu přes 8 let a nechci na tom nic měnit. Raději prostě nebudu hrát arény, je to tak snazší a odměny mi stejně moc neříkají a některé jsou navíc dočasné do další sezóny.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ETHAN: Tak podle mne nema smysl moc chodit rated areny pokud nemas full conquest gear.

Ja hraju svoji prvni sezonu, resp od vcerejska uz druhou a je videt, ze pokud nejdes neco z tech tier 1 team compu, tak se pres 1800 takrka nedostanes.

Od ty doby co chodim s resto druidem misto roguny si areny uzivam. Zrovna ted sem se dal dohromady s roguakem a frost magem a vedej co delaj, takze je to opravdu zabava hrat.

Jen je znat ze na horde je proste pvp v haji a vsichni pvp hraci jsou na allianci. Ja zustavam s tema par lidma a zkusime vytrvat.

Ashran je pro mne trochu zapovezenej protoze v team fightech z toho mam slideshow :)

Doporucuju si zkusit to turbo, tedka zas buffli enha shamany takze pocitam ze to v arenach pojede - enha war + heal je opravdu silny tedka :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: To víš, my zkusili arény a v zásadě to bylo mnoho prohraných na jednu vyhranou a to pak časově ani zábavou nestálo za to. Dřív za to byly aspoň honory, takže měl člověk pocit, že i když prohrál, tak tam jen za svoje peníze ve svém čase nebavil někoho jiného, ale takhle to pozbylo smyslu. Navíc momentálně všechny PvP ambice PvE hráče mého druhu řeší Ashran. Pozabíjet 500 orků, gnomů a podobně se tam dá, honory, conquesty i gear tam lze získat rozumně rychle a dají se tam konečně nějak rozumně sbírat Bloody Coins.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ETHAN: Ani nevim, v rated urcite nic(krom conquestu), ve skirmishich to dava snad naky goldy atd, ale to moc nesleduju.

Za prohranou arenu od nich taky nic necekam :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Ještě pořád je za prohranou arénu úplná tužka?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    HOCH2: Chapu, ze kazdy na to pvp neni, skryte ale doufam, ze se vynori nekdo z nyxu kdo ma treba 2k a vic :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WA9NO: Na pvp kaslu. Jsem cistej pve na rppvp server :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Tak na jakym ratingu uzavirate PvP sezonu?

Ja hraju svoji prvni sezonu a na rdruidovi mam ve 3s necelych 1700, docela spokojenost :D

Dalsi sezonu chceme 2k (RMD).

Jak jste na tom vy? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam