• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FRKY: 4.1. tusim
    FRKY
    FRKY --- ---
    btw. nevíte do kdy je zlevneny ten Draenor?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: zmeni for sure. Primo rikali, ze to planujou prekopat.

WA9NO: Ani ne, kdyz si amater a vsichni ti davaji na prdel :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Je mi jedno, co se děje v PvP, ale až změní Every Man for Himself jen kvůli tomu, tak mě naserou. Přeci jen, v raidu se to dost hodí a změna určitě přijde.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Je to skoda, trojky jsou dost zabavny. Jen na ty horde je to pvp trochu odstrceny. Ja kazdopadne zustavam vernej, v legionu se doufam situace kolem racialek trochu srovna a bude to fajn
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Třeba se ti v anketě dostane odpovědi.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    [SERVER ERROR]
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: ne, proč?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Hrajete nekdo vubec pvp? :D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: v jedny takovy, ktera se pred skoro rokem rozpustila :o)) leader byl kamos. ja ale pak wowko uz hral spis solo, takze jsem jinou guildu nehledal... kazdopadne sleduj chat, obcas tam nekdo hleda lidi do pohodovych guild, kde nereseji progress v raidech, ale zabavu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: a v jaky ses gilde?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: jasnacka :-) Ja mam celkem siroky zkusenosti se SWTORem, kde jsou mechaniky obslehnuty z wow, gze třeba warior ve wow mi prijde vylozene znamej (hraju ale ted palata), takze to nejak zmaknu :-) ted jde spis o to, ze sem během 3 dnu na 75. lvlu, takze je to takovej rychlo kurz :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja jsem sice na drakthulu u hordy, ale momentalne jsem prestal platit game time a hraju fallouta... :o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw potreboval bych nejakou pohodovou gildu na dark'thul, nemate/nevite o nejaky? zatím to nevidim na nejaky velky raidovani, ale chtěl bych gildu kvůli pokecu/helpu/parte a bonusum a heilroom? itemum co jdou jen z gildy... dneska budu online kolem 10. vecer, tak kdyby me někdo nabral, byl bych moc vdecnej jo a je to na horde
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: dokud nejsi na levelu 90+ tak je "sileny mackani klaves" celkem jedno :o) od 90+ uz budes ale mit k dispozici vicemene vsechny spelly, tak si neco precti o rotaci a o tom, co vlastne mas pouzivat. pak uz to v tech end game dungeonech bude totiz docela znat, kdyz to budes delat blbe :o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    postupne zacinam litovat, ze sem se do wow pustil, protože me to zacina cim dal tim vic bavit a zaroven zacinam litovat, ze u toho asi stravim mega casu a k tomu ještě lituju, ze sem ho nezacal hrat dřív místo L2 :-DDD kazdopadne je to pecka, zatím teda jen par questu a pak dungy, ale je to super, hejbe se to jak ma, agro funguje jak ma a cely je to takovy fakt prijemny na hrani, pro me neskutecne intuitivni :-) sice v tom mam silenej gulas a dost často se pristihnu u toho, ze mackam klavesy jak silenej aniz bych vedel jestli je to spravne, ale zatím me nikdo nevypiskal, tka snad dobry :-) Ale teda nez se zorientuju ve hre a prozkoumam všechny mozny kraviny, tak to bude fakt na dlouho :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    UNCLE_JIMBO: Upřímně řečeno už ta skutečnost, že chceš udržovat online postavu level 1 na accountu, kde jiné postavy nejsou, zavání trochu tím, že plánuješ dělat něco, za co Blizzard banuje. Ani to nemusí být nic zlého, třeba jen monitorování trade chatu, ale to chování se obávám bude působit podezřele.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    DWAY: mě ban moc netrápí, protože je to account s lvl1 postavou, ale už jsem to vyřešil, ten čas než dostanu afk kick mi nakonec bude stačit, díky všem za ochotu ;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: Jdes k panackovy s vykricnikem, dostanes quest a ten splnis. Dostanes predmety a XPy. Potom, co se dostanes na max. level, tak za questy budes dostavat jenom penize. Na lvl 90 si po par uvodnich questech vybudujes zakladnu, kde ti budou vydelavat tvoje npccka a budovy. Ale vydelat 50k je docela obtiznej ukol.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Byl bych opatrny. Sice jen to jen anti AFK tool ale uz by se jim to nemuselo pozdavat. Taky sem to uz parkrat resil, kdyz sem farmil nejake rare, ale nakonec sem nic pouzitelneho nenasel, tak sem se spokojil s tim, ze sem proste jednou za pul hodky neco zmackl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam