• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: jasnacka :-) Ja mam celkem siroky zkusenosti se SWTORem, kde jsou mechaniky obslehnuty z wow, gze třeba warior ve wow mi prijde vylozene znamej (hraju ale ted palata), takze to nejak zmaknu :-) ted jde spis o to, ze sem během 3 dnu na 75. lvlu, takze je to takovej rychlo kurz :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: dokud nejsi na levelu 90+ tak je "sileny mackani klaves" celkem jedno :o) od 90+ uz budes ale mit k dispozici vicemene vsechny spelly, tak si neco precti o rotaci a o tom, co vlastne mas pouzivat. pak uz to v tech end game dungeonech bude totiz docela znat, kdyz to budes delat blbe :o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    postupne zacinam litovat, ze sem se do wow pustil, protože me to zacina cim dal tim vic bavit a zaroven zacinam litovat, ze u toho asi stravim mega casu a k tomu ještě lituju, ze sem ho nezacal hrat dřív místo L2 :-DDD kazdopadne je to pecka, zatím teda jen par questu a pak dungy, ale je to super, hejbe se to jak ma, agro funguje jak ma a cely je to takovy fakt prijemny na hrani, pro me neskutecne intuitivni :-) sice v tom mam silenej gulas a dost často se pristihnu u toho, ze mackam klavesy jak silenej aniz bych vedel jestli je to spravne, ale zatím me nikdo nevypiskal, tka snad dobry :-) Ale teda nez se zorientuju ve hre a prozkoumam všechny mozny kraviny, tak to bude fakt na dlouho :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    UNCLE_JIMBO: Upřímně řečeno už ta skutečnost, že chceš udržovat online postavu level 1 na accountu, kde jiné postavy nejsou, zavání trochu tím, že plánuješ dělat něco, za co Blizzard banuje. Ani to nemusí být nic zlého, třeba jen monitorování trade chatu, ale to chování se obávám bude působit podezřele.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    DWAY: mě ban moc netrápí, protože je to account s lvl1 postavou, ale už jsem to vyřešil, ten čas než dostanu afk kick mi nakonec bude stačit, díky všem za ochotu ;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: Jdes k panackovy s vykricnikem, dostanes quest a ten splnis. Dostanes predmety a XPy. Potom, co se dostanes na max. level, tak za questy budes dostavat jenom penize. Na lvl 90 si po par uvodnich questech vybudujes zakladnu, kde ti budou vydelavat tvoje npccka a budovy. Ale vydelat 50k je docela obtiznej ukol.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Byl bych opatrny. Sice jen to jen anti AFK tool ale uz by se jim to nemuselo pozdavat. Taky sem to uz parkrat resil, kdyz sem farmil nejake rare, ale nakonec sem nic pouzitelneho nenasel, tak sem se spokojil s tim, ze sem proste jednou za pul hodky neco zmackl.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    aby to bylo pochopitelnější - potřebuju jen promítat to co vidí postava ve hře tak abych se o to nemusel starat
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    VICTIM81: tohle by asi mačkalo klávesu i mimo hru ne? myslel jsem něco bez mačkání kláves, potřeboval bych taky aby se přitom postava nehýbala, ale to už chci asi moc :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    prvni nastrel z google - macro key presser
    takze nemam poneti zda to je pouzitelne.
    http://www.howtogeek.com/97998/how-to-make-your-computer-press-a-key-every-x-seconds/
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    nevíte někdo o addonu, který umí zařídit abych nebyl nikdy AFK? nemusí dělat nic jinýho, potřebuju jen aby postava stála na místě neomezenou dobu..
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: To by tak odpovídalo, se dvěma to nedám. Ale ani to nepotřebuju, já hru platím normálně a za goldy kupuju spíš pety a mounty. Gear ne, ten se vyraiduje, nebo ho nepotřebuju.
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: no jasně :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: ja myslim ze to byl od nich dost chytry tah. Oni o penize neprijde, herni ekonomiku to nerozbije vic nez gold farmari a studenti kteri na tom sedi furt si nemusi utrhnout od huby aby si zahrali...

Pripadne lidi co opecovavaji 5 garrisnu :-D Ja sem rad ze udelam denne jeden a i tak mam pres 100k a to sem onehda kupoval yaka. Takze ano ty garrisony vydelavaji slusne.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: já mám na max lvl 7 charů, aktivně opečovávám tak 5 a měsíčně to dělá kolem 100k profit.

Nejsou to samozřejmě jen mise, ale prodej věcí z craftů, prodej různých blbinek co padnou (z misí pravidelně chodí mount, věci na repku, věci na honory, věci na GR, to všechno se dá dobře zpeněžit). A projet alta tak aby vydělával v garrisoně mi zabere týdně tak sotva 30 minut. Tenhle týden jsem trochu v mínusu, protože jsem si za skoro 100k koupil mythic BoE, ale už jsem na něj bez dneška vydělal 50k :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: DWAY: DWAY:
    Takže Blizzard chtěl omezit kšeftování a umožnit hráčům hrát "zadarmo"?
    No jo ale abych hrál x% času jen abych mohl zaplatit gametime se mi zdá trochu mazec :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Pripadne ten token koupis za real money a prodas ho ve hre za goldy (misto nakupu goldu u pochybnych obchodniku) takze defakto platis nekomu hru ty (tomu co si ten token koupi za goldy)
    DWAY
    DWAY --- ---
    cena se lisi v zavislosti na aktualnich prodejich
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: kupujes gametime za goldy v ingame aukci.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Sem teda WoW dlouho nehrál, ale o co kurva de? Hrál jsem jen na začátku WoD.
    Jaký tokeny?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Do mythic raidu je stejně potřeba mít v zásadě od každého aspoň jeden exemplář, takže asi žádná classa se neztratí. Melee bude v datadisku přetlak, protože přibude nová classa, kterou si zjevně každý chce zkusit a jen u nás vím o dost lidech, co zvažují změnit maina. Což ještě povede k tomu, že to buď neudělají, nebo vypadnou z raidu, protože co s tolika lidmi jedné classy.

Na farmení goldů v takové míře, že by ti to zaplatilo hru, zapomeň, dokud nebudeš max level. Samozřejmě můžeš taky na levelu 1 stát u aukce a vydělávat jen nákupem a prodejem, ale tomu už bych neříkal hraní WoW. Profese sem tam něco vynesou, ale příjem bez větší námahy je v zásadě až ta garrison a profese na max levelu. Mě se taky docela osvědčilo prodávat ty kraviny, co padají při questění v Draenoru, co dávají instatní repku nebo GR a podobně. Stejně tak ještě před patchem šlo slušně prodávat různé BoE věci z raidu.

Na uživení accountu navíc bude asi třeba víc než jedna garrison, ne? Já mám dva max level chary a že by to neslo 60k měsíčně, to se říct rozhodně nedá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam