BARTUC: nechapu proc si nechas mluvit do toho co mas hrat za classu. a hodlas po tom vsem zahodit jeden char ktery je dostatecne univerzalni a s potencialem jen na zaklade toho ze to nekomu neprijde vhod.
uvedom si ze nakonec to hrajes pro sebe a aby te to bavilo. a spis nez char zmen gildu.
uvedom si sve postaveni v te gilde. jsi tam jen protoze te tam nekdo protahnul. a jeste ti rikaji co mas hrat. jsi na samem spodku. nejsi zrovna chteny. opravdu myslis ze tim ze udelas reroll se vse vyresi ? ze pockaji a budou ti drzet misto dokud z tebe nebude lvl 100 a pak te jeste protahnou contentem a budou ti darovat gear abys byl k necemu v raidu ktery nebude jen pro alty... no ja nevim.
nekolikrat tu nekdo zminil ze chce hrat neco co budou lidi chtit. v takovem pripade nemuzete hrat classu co umi jen DPS. DPSek je proste nejvice a je u nich nejvetsi fronta. vzdy je z ceho brat a protoze zacinate pozdeji jsou skoro vzdy na seznamu lepsi kandidati. a je poreba mit stesti a byt v pravy cas na pravem miste.
pokudu chces byt prospesny okoli a zadanejsi tak nejcasteji jde o spec Tank a pote Healer. je to imho tak proste.
to ze hrajes paladina a bavi te je velka vyhoda. paladin dokaze zastoupit vsechny tri specializace. a to je obrovske plus.
nejlepe je na tom druid. ktery krom tanka a healu ma DPS na melee i ranged spec.
druid je proste bozi a nejlepsi. a nedam na nej dopustit. toto je samozrejme silne zaujate ale tvrde pravdive. :D ale zpet k tobe...
DPS melee je to posledni co spolecnosti schazi. ranged je "lepsi"protoze je ranged a neni to heal soaker v pripade kdy boss lita a rozhazuje smeti a melee jen pobihaji a cekaji na lepsi casy. a ja nejsem melee hater... naprostou vetsinu sveho casu jsem stravil ve wow jako rogue. a raidoval ve starsim contentu. a byl v dost privilegovane pozici abych si to uzil a mel na to dobre vzpominky. ale tech rougu co k nam do gildy chteli a ja jim rikal ne na nekolik zusobu byly hromady.
nedavno jsem se k wow vratil a krom toho ze je vse brutalne jednodusi se na fungovani a oblibenosti class nic nezmenilo. a uzivam si druida a jako healer. v gilde kde se raidovani sotva obnovilo po pauze. neni tam zadny pretlak o mista ale zajem o lidi slusne lidi. a nestratilo by se ani sikovne dps.
imho takovou gildu bys mel hledat. kde jsou lidi v pohode a budou mit o tebe zajem s tim co te bavi z tveho rozhodnuti.
ale kdybych dnes mel hrat nejakou class ciste DPS. tak naprosto nejspise zas vezmu rouga. bohuzel DPS logy dnes vypadaji smesne kdyz dobre nagearovany tank dela stejne nebo i vice dps jako dps v o neco horsim gearu. mi to jako nekomu kdo hral tak dlouho DPS prijde fakt smutne a systemove spatne kdyz na konci instance ma tank nejvice dmg done nebo je na urovni dps. a ze se to nestava zridka.