MEDAN: ja se hledam, nevim co me bavi, protože mam za sebou jeden char na 89 :-) paladin v tanku me asi bavi, ale není to uplne ono a hlavne když ti v gilde reknou, ze paladina ma kazdej a ze bych se nedostal do raidu, tak se nad tim zamyslim... ja se tak jako tak rozmyslim co mainovat, paladina sem zacal, protože mi kamos řekl, ze je fajn :-) wow sem total nepolibenej, diky swtoru znam zakladni mechaniky a tak, ale neznam jednotlivý classy a tak... stylem hrani me nejvic laka roguna, protože mi hodne pripomina dykare z lineage2 tam opravdu jediny co me odrazuje trosku je tok ze je to jen dps jak tu bylo psano... paladina dotahnu na 90 dneska a pak asi budu expit rogunu a monka podle nalady a uvidim :-) warior je pro me znama věc, protože je hodne podobnej juggernautovi ze swtoru a toho sem uz malinko prejedenej...
ja se ptam proto, protože sem nasel celkem hodne hatu na monka, ze je uplne k nicemu, ale tim, ze neznam komunitu wow a jak moc to mam resit, proto se ptam tady, pac tady mi dycky bylo dobře porazeno :-)