VICTIM81: dekuju za reakci :-) mozna to co jsem napsal blbe vyznelo, ale rozhodne to není o tom, ze bych se nechal nutit do čehokoliv... jde o to, ze paladina sem si vyexpil jako první class, protože mi byla doporucena... paladin je fajn, ale nesedi to uplne mymu stylu hrani (je to takovej uloudanej strejda :-D ). Proto jsem se zacal poohlizet po necem jinym a bohužel sem ted v pozici, kdy neznam ty classy (jen co sem nacetl a co mi kdo řekl) a potreboval bych si vybrat nejakou, kterou budu hrat na 100 a se kterou se budu snazit dostat do raidu. Problém ale je, ze i v dnesni době je vyexpeni na 100 otázka celkem dlouhého hrani pro me (když budu expit sam bez refer a friend), tak si chci vybrat na zacatku dobře...
Co hledam: meele hrdinu, co je verzatilni a poskytne mi moznost specnout do ruznych roli. Bohuzel z tehle kombinace mi vypadava roguna, ikdyz hernim stylem je mi hodne blizka (mam rad ten sneaky styl hrani). Warrior mi vypadl, protože obdobnou classu sem hral ve swtoru jako maina a chci něco jiného... zbyva mi tedy monk a druid + pripadne DK, ale ten me zatím nejak neoslovil, ikdyz vim, ze je ted brutalne silnej. Mno a ted babo rad...
Monk: libi se mi jeho agilnost a to, ze muzu hrat blood elfku (ayeee) + jsem zastupitel skupiny bojovniku :-)
Druid: líbí se mi variabilita jednotlivých specu, libi se mi, ze ma všechno vcetne ranged dps. nelibi se mi, ze to muze bejt jen tauren a troll a to, ze ten ranged druid je prej silene nudnej (nemam zkusenosti, beru jen veci z doslechu)
Co se guildy tyce, tak imho ty kluci sou super... všichni rikaji at hraju co me bavi, ale ze by potrebovali... Je to na doporuceni salusy a za ty dva dny mi prislo, ze sou fakt pohodari a presne to co sem hledal.
co se classu tyce, tak problém u me je ten, ze neznam content a nez se to naucim, tak to bude nejakou dobu trvat a diky tomu me nikdo nenecha zatím tankovat ani healovat, gze jedina varianta jak se dostat do raidu je dps a proto resim všechny mozny varianty...