• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Zdroj téhle informace? Nějaký odkaz?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak pry Legie 30.8. :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WRATA: Uz jsem psal update - vcera jsem to otestoval :) Exalted jsem byl za cca 2 hod, bo mi chybelo jen par tisic do exalted :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    HOCH2: V raidech to nefunguje vubec. To bys byl exalted za tyden ;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: Raid ICC nic. Dungy v ICC ano, stejne tak to funguje i v Cata - zkousel jsem HC Deadmines. Ale je to kill cca za 4, kdezto v instancich v ICC je to 15 repky za kill, takze doporucuju ICC :)
    JENNES
    JENNES --- ---
    HOCH2: a abys dostaval vic reputace tak max srandama z darkmoon ci tak10%k repce ale je jedno co mlatis takze asi neco kde je hromady trashe se bude farmit nejlip(pit of saron)a myslim ze spis dungy nez raidy zrovna icc ma svoji repku a imho tam tydle tabardy nejdou ale mozna kecam zkuste;)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: pokud vím tak to funguje v instancích a ne raidech
    JENNES
    JENNES --- ---
    HOCH2: ted abych pravdu rek nevim ja mel za to ze to funguje vsude kde lognes a mas ho na sobe ale tydle exp.tabardy byli pridany v cata takze myslim ze minimalne po cata(tudis snad i wotlk) by meli repku davat nemam to ted jak ozkouset;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    JENNES: Funguje to i v Naxxu a ICC?
    JENNES
    JENNES --- ---
    BARTUC: tento rok se ktomu vypada moc nedostanu no obcas lognu o vikendu kdyz sem u pc ale tak spis garrison +nakej mount run kdyz je chut jinac sem rad za den volna doma s zenou a zas 6hod cesta.moc prace.cestovani a celej tyden sem iba na tabletu no a to uz nam chybi jen ten archi na mythic abych mel kontent complete ale raidujem bohuzel ted tak ze to z praci nezkloubim holt asi mount za mythic archiho nebude;) doufam ze se vubec trochu dostanu k legionu od zacatku a ne az vpulce\nakonci
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JENNES: najs! diky a kdy zase budes hrat?
    JENNES
    JENNES --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    když sme u repky, kde sezenu tabard na pandicky? dekuju
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    DWAY: Tak to se omlouvám, pokud to již neplatí, nicméně loni když jsem na ofiku začínal jsem takhle udělal při expení exa u trollů a taurenů.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: To nevadi, to je zalezitost par hodin :) Kdyz to do Pandy nefunguje, tak Cata dungy jeste jo? Je to cim pozdejsi dung, tim vice repky, nebo muzu chodit Deadmines?
    DWAY
    DWAY --- ---
    JUDAS_PRIEST: v kazdem ne. Od pandy nahoru uz to nefunguje. Ale da se to chodit zpetne. Treba grindovat northrend HC nebo timewalk.
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    Tabard, http://www.wowhead.com/item=45574/stormwind-tabard .. V každém dungu bude házet repku k stormwindu.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Nedokazal byste nekdo poradit, jak na repku se Stormwindem? Potrebuju exalted ale uz nemam snad zadny questy. Jsem loremaster ale stormwind reputaci nevim nijak zvysit. Neni nejaky item nebo quest, ktery by mi to umoznil nahnat?
    ZUSKIN
    ZUSKIN --- ---
    Nehleda nekdo holy paladina na Mythic HFC? Armory: Manhere (Burning Blade)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    diky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam